Bespaar nu en haal het zelf op!
Betaalbare bezorging in bijna heel Nederland
Eigen winkel al meer dan 30 jaar
Beoordeling Review Logo9,1 door klanten @ Kiyoh
 • Incl.Excl.
  BTW
 • 0

  IN VERBAND MET EEN TELEFOONSTORING KAN HET ZIJN DAT WE OP DIT MOMENT MINDER GOED BEREIKBAAR ZIJNIN VERBAND MET EEN TELEFOONSTORING KAN HET ZIJN DAT WE OP DIT MOMENT MINDER GOED BEREIKBAAR ZIJN

 • Incl.Excl.
  BTW
 • 0
  Bespaar nu en haal het zelf op!
  Betaalbare bezorging in bijna heel Nederland
  Eigen winkel al meer dan 30 jaar

  IN VERBAND MET EEN TELEFOONSTORING KAN HET ZIJN DAT WE OP DIT MOMENT MINDER GOED BEREIKBAAR ZIJNIN VERBAND MET EEN TELEFOONSTORING KAN HET ZIJN DAT WE OP DIT MOMENT MINDER GOED BEREIKBAAR ZIJN

  gratis bezorging met actiecode fjord

  ASKO W6098X.W/3 wasmachine  Mr. de gauw  ASKO Wasmachines hebben geen rubberen deurmanchet/deurrubber. En daar is een goede reden voor. De deurrubber kan na verloop van tijd stukgaan en er kan zich vuil in ophopen. Door deze te elimineren, kunt u voortaan hygiënischer wassen. Onze wasmachines zijn uitgerust met de SteelSeal™. Vuil en bacteriën krijgen geen kans.

  De Quattro Construction™ is een uniek maar eenvoudig systeem dat bestaat uit vier schokdempers die de trillingsenergie van de buitentrommel overbrengen naar de bodemplaat van de machine. In feite staat de gehele constructie in de behuizing en zelfs bij maximaal centrifugeren zijn er vrijwel geen trillingen. Ideaal voor op een houten vloer.

  Active Drum™ is een perfect uitgebalanceerd systeem dat voor de best mogelijke was- en spoelprestaties zorgt en tegelijkertijd toch minimale slijtage van de stoffen garandeert. De zandlopervormige wasmeenemers geleiden de lading naar het rustiger, centrale deel van de trommel. De grovere vuildeeltjes, zoals zand en grind worden naar de grotere gaten aan de rand van de trommel geleid.

  Stoom is fris en handig.
  Stoom helpt bij het opfrissen van je wasgoed in een mum van tijd, zonder het gebruik van wasmiddel. Na 20 minuten stoombehandeling met ons Steam Refresh-programma is er nog maar een korte droogtijd over voordat u uw herboren kledingstuk kunt gebruiken. Stoom is een zeer effectieve en vriendelijke manier om uw overhemden, jassen en broeken te behandelen. U kunt zowel natuurlijke vezels, zoals katoen en linnen, als synthetische stoffen stomen. Het overhemdenprogramma beschikt over een geintegreerde stoom functie. Deze functie voegt aan het einde van het wasprogramma stoom toe om kreuken glad te maken en kreuken die na het centrifugeren op de stoffen kunnen ontstaan, te verminderen.  

  • Energieklasse: A
  • Inhoud: 9 kg
  • Maximale centrifugeersnelheid: 1800 tr/min.
  • Aantal programma's: 26
  • Pro Wash™
  • Installatie: Vrijstaand
  • Productlijn: Style
  • Kleur: Wit

  Onze wasmachines met Automatisch doseersysteem doseren het wasmiddel op basis van hoeveelheid wasgoed, vuilgraad, waterhardheid, programmatype en temperatuur. Altijd de perfecte dosering en nooit meer teveel!  

  Start de Dose Assist functie en stop met zorgen maken over het gebruik van de juiste hoeveelheid wasmiddel voor uw wasbeurt. In plaats van te worstelen met de juiste hoeveelheid te doseren, adviseert uw ASKO wasmachine de benodigde hoeveelheid wasmiddel. Met de Dose Assist functie van onze machines wordt op basis van de belading, de mate van vervuiling, waterhardheid, het programmatype en de temperatuur automatisch de juiste hoeveelheid wasmiddel toegevoegd. Zo gebruik je altijd de juiste hoeveelheid, dus geen overdosering meer.

  Het Pro Wash™ systeem brengt het wasmiddel vermengt met water richting de bovenkant van de trommel en laat het vanaf de bovenzijde op het wasgoed landen. Zo wordt de was efficiënt doordrenkt om een perfect resultaat te garanderen, zelfs met een kort wasprogramma.

  Het hygiëneprogramma is ontworpen voor alle situaties waarin een grondige hygiënische wasbeurt noodzakelijk is. Het is perfect voor thuiskoks die hun schorten, theedoeken en ander textiel willen reinigen die in aanraking komen met rauw voedsel. Het is ook geschikt voor het wassen van babykleding, beddengoed en kleding die wordt gebruikt door mensen met een huidallergie. In het laatste geval raden we aan de kledingstukken binnenstebuiten te keren, omdat hierdoor ook eventuele huidresten of resten van huidproducten grondig worden uitgewassen. Het programma wordt gekenmerkt door langere verwarmingssequenties in combinatie met extra spoelbeurten.

  QuickPro

  Dit is een snel programma, maar met een hoog wasrendement. Het programma wast met behoedzame trommelbewegingen en een lager centrifugetoerental en duurt iets minder dan een uur. Vuil is niet goed voor uw kleding, maar wasmiddelen zijn niet goed voor uw huid. Als preventieve maatregel voor mensen met een zeer gevoelige huid, hebben de wasmachines van ASKO een extra spoelfunctie: Super Rinse. Deze functie is met name belangrijk in landen met zacht water en houdt in dat de machine tot wel zeven keer spoelt.

  Alergiemodus
  In deze modus wordt extra water toegevoegd om alle wasmiddelresten uit het wasgoed en het wasmiddelcompartiment te spoelen. Er wordt meer water gebruikt in de Allergiemodus en er wordt ook energie en tijd toegevoegd om een optimaal was- en spoelresultaat te bereiken. De geselecteerde temperatuur wordt gedurende langere tijd op hetzelfde niveau gehouden.   Met de Anti-kreuk-optie wordt het wasgoed rustig gewassen en centrifugeert met minder kreuken als resultaat. Wees zuinig op uw kleding en bespaar tijd bij het strijken.

  Aqua Safe™ systeem
  Niemand wil waterschade thuis. Zelfs de kleinste lekkage die onopgemerkt blijft, kan grote problemen veroorzaken. Daarom hebben we het Aqua Safe™ systeem. Een geavanceerde waterbeveiliging met degelijke constructies zoals een PEX slang en een naadloos gelaste container. Maar ook slimme systemen zoals een bodemsensor, overloopbeveiliging en waterlekdetectie. Steel Seal™ - deurafdichting zonder rubberen deurmanchet Roestvrijstalen binnen- en buitentrommel Overloopbeveiliging Anti Block™ bodemsensor PEX toevoerslang Maximale duur voor waterinstroom.   Het automatische programma optimaliseert wasduur en het aantal spoelingen afhankelijk van de belading en het programma wat u kiest. Nu kunt u een kleine was draaien zonder u schuldig te voelen.

  Beddengoed programma
  Een wekelijkse wasbeurt voor uw beddengoed verwijdert huidresten en mijten die allergieën veroorzaken. Dit programma is bedoeld om beddengoed, kussens en andere grotere items te wassen. Volg de instructies voor het wassen en verzorgen. Het programma voegt een grote hoeveelheid water en extra spoelbeurt toe.

  Koolborsteloze motor
  We hebben onze wasmachines uitgerust met extra betrouwbare en stille borstelloze motoren. Geen borstels betekent een onderdeel minder dat kapot kan gaan. Het maakt de motor stiller en duurzamer.

  De meeste fabrikanten stabiliseren hun wasmachines met beton. Wij verstevigen en stabiliseren onze wasmachines met robuuste gietijzeren contragewichten aan de voorzijde en een gietijzeren lagerkruis aan de achterzijde. Een ASKO is daardoor sterker, stabieler en duurzamer.

  Impregneren
  Dit is een kort programma voor het toevoegen van waterafstotende middelen aan stoffen. Het programma gebruikt alleen koud water en een behoedzame wasmechaniek. Voor gebruik met een waterafstotend middel.

  Trommelreiniging
  Wanneer het programma voor trommelreiniging regelmatig wordt gebruikt zal dit de frisheid van uw was én de levensduur van uw wasmachine verlengen. Eén knop, twee voordelen.

  Energiebesparing
  Als u toegang heeft tot duurzame en zuinige warmwaterbronnen, kunt u energie besparen door uw machine rechtstreeks op de waterbron aan te sluiten. Ideaal voor stadsverwarming, warmtepompen en zonnepanelen.

  Het Universeel wasprogramma zorgt voor uw dagelijkse wasgoed door het waterniveau en de duur automatisch aan te passen aan de lading. Omdat elke dag de beste dag voor uw wasgoed zou moeten zijn.

  Fullcolor Display
  Het TFT kleurendisplay begeleidt je bij het maken van de juiste keuzes bij elke wasbeurt. Het display, evenals de rest van de machine, heeft een laag energie verbruik.

  Groene modus
  Om het beste was- en spoelresultaat te kunnen behalen, terwijl het water en energieverbruik wordt verlaagd, wordt elk stadium van het wasprogramma verlengd. De totale programmatijd is hiermee langer in vergelijking met de normale modus.

  Load Light™ verlicht de binnenkant van de trommel voor eenvoudig in- en uitladen. Zo wordt bijvoorbeeld een achtergebleven sok niet over het hoofd gezien. Load Light™ is geïntegreerd in het deurscharnier en is ontworpen om de gehele levensduur van de machine mee te gaan. Wol-Handwasprogramma
  Met de hand- en wolwasprogramma's worden delicate kledingstukken gewassen op 40°C voordat het kort op lage snelheid wordt gecentrifugeerd. We beloven dat je favoriete wollen trui er nog nooit zo goed uitzag.

  Functies, programma's en opties 
  Programma'sStandaard katoen
  Easy Care
  Wol/Handwas
  Tijdprogramma
  Snel
  Mix/Synthetisch
  Intensieve was
  Jeans
  Dagelijkse was
  Speciale programma'sImpregneren
  Allergie programma synthetisch
  Vlekken
  Hygiënisch
  Eco 40–60 °C
  Sportkleding
  Quick Pro
  Donkere was
  Steam refresh
  Overhemden
  Automatisch
  Allergie programma katoen
  Beddengoed
  Speciale functiesAfvoer
  Centrifugeren
  Trommelreiniging
  Spoelprogramma
  Extra opties 
  Instelbare centrifugeersnelheidAanpasbaar
  InstellingenHigh water level
  Extra rinsing
  Prewash
  Skip spin
  Modes 
  Programma optiesStandaard - Geen wijziging in programma
  Groen - Bespaar water en energie. De programmatijd is iets langer
  Allergie modus - Voegt extra water en programmatijd toe voor effectief verwijderen van vuil, micro-organismen en wasmiddelresten
  Snelle modus - Meer water en energie voor een schone was in kortere tijd
  Intensieve modus - Schoner door meer water en energie, langer een hogere wastemperatuur
  NightCare
  Constructie en prestaties 
  Quattro Construction™ - Vrijwel trillingsvrij centrifugerenJa
  DeurafdichtingSteel Steal™ - hygienische deurafdichting
  Buiten trommelRoestvrijstaal
  Materiaal binnenkant trommelRoestvrijstaal
  Contragewicht materiaalGietijzer
  Active Drum technology voor maximaal resultaat en optimale beschermingJa
  Maximaal +/- 1 °C variatie in temperatuurJa
  Trommel inhoud60 l
  MotorInverter power inductiemotor
  Automatische doseringJa, geïntegreerd
  Voorbereid voor het verbinden met externe systemenNee
  Gebruiksgemak 
  Easy Close deurJa
  Stopklep voor vloeibaar wasmiddelJa
  Automatische reiniging wasmiddelladeJa
  Temperatuur bereikKoud - 90 °C
  Diameter deuropening310 mm
  Maximale deuropening110 °
  Load Light™ - trommelverlichtingTrommel verlichting
  Dosseer assistentJa
  Bedieningscomfort 
  Uitgestelde start30 minuten tot 24 uur
  ResttijdindicatieJa
  Type displayElektronische bediening via LCD-scherm
  Transparante deur / Deur met dubbelglasTransparante deur
  Aantal programma's26
  Maak je eigen programmaJa
  Design en installatie 
  Eenvoudige bevestiging van een ASKO droger boven een wasmachineJa
  VulopeningFrontlader
  Verstelbare poten10 mm
  Veiligheid en onderhoud 
  Afneembare lifters voor eenvoudig onderhoudJa
  Waterdichte bodemplaatJa
  Maximale waterinlaattijdJa
  Extra duurzame en lekvrije PEX watertoevoerslangJa
  AfvoersysteemAnti Block™ - Zelf deblokkerende afvoerpomp
  OverloopbeveiligingJa
  Noodontgrendeling deurJa
  KinderslotJa
  Onbalans detectie - Beschermt de wasmachine tegen overmatige trillingenJa
  Afvoercapaciteit20 l/min
  OververhittingsbeveiligingVoor motor en elektronica
  InweeksysteemPro Wash™
  Technische specificaties 
  Centrifuge toerentalA
  Resterend vochtgehalte 1/143 %
  Resterend vochtgehalte 1/243 %
  Resterend vochtgehalte 1/443 %
  Verwarmingselement2000 W
  Wateraansluiting3/4"- Kan worden aangesloten op koud- of warmwater
  Contragewicht20.1 kg
  Geluidsniveau drogen dB(A)77
  Emissieklasse voor akoestisch luchtgeluid (centrifugefase)C
  Energieverbruik per cyclus voor het Eco-programma 40-60°C0.494 kWh
  Waterverbruik per cyclus voor het Eco-programma 40–60 °C49 l
  Stroomverbruik in uit-modus0.3 W
  Stroomverbruik in standby-modus0.3 W
  EnergieklasseA
  Type stekkerEuro
  Aansluitwaarde2200 W
  Elektrische lading (V)220-240 V
  Aantal fasen1
  Zekering10 A
  Frequentie50 Hz
  Gewicht van het apparaat88.5 kg
  ISO 14001Ja
  Afmetingen 
  Breedte595 mm
  Hoogte850 mm
  Diepte585 mm
  Diepte met open deur942 mm
  Kabel2100 mm
  Lengte aanvoerslang150 cm
  Lengte afvoerslang160 cm
  Logistieke informatie 
  Verpakking breedte640 mm
  Verpakking hoogte920 mm
  Verpakking diepte661 mm
  Bruto gewicht91.7 kg
  Productcode741663
  EAN-code3838782660016

  9 kilo vulvermogen
  1800 toeren
  Superstabiel
  Met stoomfunctie

  Betaalbare bezorging en retour*
  Betaal veilig met iDeal
  Uw oude apparaat nemen we gratis mee*
  Geplaatst op de gewenste plek*
  Wij maken het artikel gebruiksklaar*
  Verpakkingsmateriaal nemen we mee*

  Alternatieven van huidige product:


  W6098X.W/3 wasmachine met Energielabel a

  Zuiniger met energie

  dat is beter voor iedereen

  Met deze ASKO W6098X.W/3 wasmachine met energielabel A bespaar je meer energie dan een apparaat met energielabel B. Producenten zoals ASKO zijn in Europa verplicht het verbruik van hun producten in een energielabel weer te geven. Handig, want zo kunt u eenvoudig een eerlijke vergelijking maken: kies voor een energiezuinig apparaat en bespaar op je energierekening!

  NIEUWE ENERGIELABELS

  Het nieuwe energielabel biedt de industrie meer ruimte voor ontwikkeling en stelt klanten in staat producten veel gemakkelijker te vergelijken.

  De belangrijkste verandering is dat de huidige efficiëntieklassen zijn teruggebracht tot een eenvoudige A-G-classificatie, zonder verdere differentiatie.

  De A++/A+-classificaties zullen bijvoorbeeld niet langer bestaan.

  Deze update heeft alleen gevolgen voor de volgende productcategorieën: wasmachines, droogkasten, vaatwassers, vriezers & koelkasten en wijnkoelers.
  Bespaar en haal zelf op! (op afpraak)

  Full-servicelevering in bijna heel Nederland

  We nemen je oude apparaat gratis mee


  OPTIE 1 | Zelf ophalen in de winkel of voorraadlokatie


  Indien u zelf vervoer hebt, bij ons in de winkel of in het magazijn afhalen.
  (Enkel op afspaak).
  Wanneer kiest u voor deze optie?
  U draagt zelf zorg voor vervoeren en de installatie van het apparaat
  U verwijdert zelf het verpakkingsmateriaal

  Kies dan deze optie tijdens het bestellen
  Zelf afhalen W6098X.W/3 wasmachine
  Totaalprijs inclusief Optie 1: €1699,-

  OPTIE 2 | Levering begane grond €35,-


  Wanneer kiest u voor deze optie?
  Wij plaatsen en installeren dit product
  Moet het apparaat naar boven met de lift of op de begane grond?
  Hoeft het apparaat dus niet een trap(je) op?
  Moet het apparaat niet bovenop een ander apparaat? (b.v. droger op een wasmachine)

  Kies dan deze optie tijdens het bestellen
  We komen dan met een witgoed bezorger

  W6098X.W/3 wasmachine
  Totaalprijs inclusief Optie 2: €1734,-
  Dit is inclusief het bezorgen plaatsen, aansluiten van vrijstaande apparatuur
  incl. verwijderen verpakkingsmateriaal.
  Belangrijke aanvullende informatie
  Deze bezorger komt alleen en kan dan bijvoorbeeld geen droger op een wasmachine zetten.
  Indien er traptredes aanwezig zijn waarbij het product naar boven of beneden moet, zal het product afgeleverd worden op de begane grond.U dient dan zelf zorg te dragen voor het vervoer naar de gewenste plek.
  Indien er een lift is, is het leveren en aansluiten op de verdieping geen probleem

  Indien gewenst nemen we ook uw oude apparaat mee terug.

  OPTIE 3 | Full service ontzorg service: €55,- | vrijstaande apparatuur


  Wanneer kiest u voor deze optie?
  Moet het apparaat naar boven met de trap?
  Moet het apparaat bovenop een ander apparaat?

  Kies dan deze optie tijdens het bestellen We komen dan met twee witgoed bezorgers

  W6098X.W/3 wasmachine
  Totaalprijs inclusief Optie 3: €1754,-
  Dit is inclusief het bezorgen
  tot de derde verdieping, plaatsen, aansluiten
  incl. verwijderen verpakkingsmateriaal

  We plaatsen deze op de gewenste plek en sluiten deze aan.
  Ook nemen we het verpakkingsmateriaal mee terug.
  Indien gewenst nemen we ook uw oude apparaat mee terug.

  55,- Full service ontzorg service (optie 3) totaalprijs: 1754,- | (enkel voor vrijstaande apparatuur)

  OPTIE 4 | INBOUW APPARATUUR


  Inbouwen van uw 1e inbouwapparaat €119,00

  2e en ieder volgende inbouw apparaat €65,00
  + Vooraf inmeten in verband met plaatsing inbouwapparatuur €35,00

  Dit is inclusief het bezorgen tot de derde verdieping, plaatsen, aansluiten.
  Incl. verwijderen verpakkingsmateriaal.
  Indien gewenst nemen we ook uw oude apparaat mee terug.
  Let op, bij het leveren van een (inbouw) vaatwasser of koelkast/vriezer moet de spoelkast / koelvrieskast leeg zijn.

  Afmetingen


  Breedte 595 Hoogte 850 Diepte 585 mm

  Breedte 59.5 Hoogte 85 Diepte 58.5 cm

  SKU: W6098X.W/3 | EAN: 3838782660016
  PID: 140765927 | CDI: 277892498
  G. de zeeuw  Een review van: Yolanthe De vries

  Datum: 11/17/2018
  Over de service van Paulissen Witgoed

  Heel goed tevreden over verkoop en aflevering. Een 10 als beoordeling, goede informatie over de vaatwasser en goede tips van de bezorgers voor de installatie.

  5 van 5 sterren

  Een review van: lieke Van doorn

  Datum: 12/24/2022
  Over de service van Paulissen Witgoed

  Een heel goed betrouwbaar bedrijf. Heb hier al meerdere malen iets aangeschaft. Altijd persoonlijk contact over je bestelling en eerlijk advies.

  5 van 5 sterren
  Reviews voor Paulissen Witgoed

  Totaal score: 9


  Totaal aantal beoordelingen: 1.091
  97% Beveelt ons aan
  Aantal keer bekeken: 13.609 x

  Meer eerlijke reviews lezen?
  Kijk dan op de site van Klanten vertellen | Kiyoh

  O. Schaap Goed, vertrouwd, deskundig, vriendelijk bedrijf.

  Alternatieven van huidige product: