Bespaar nu en haal het zelf op!
Betaalbare bezorging in bijna heel Nederland
Eigen winkel al meer dan 30 jaar
Beoordeling Review Logo9,1 door klanten @ Kiyoh
 • Incl.Excl.
  BTW
 • 0
 • Incl.Excl.
  BTW
 • 0
  Bespaar nu en haal het zelf op!
  Betaalbare bezorging in bijna heel Nederland
  Eigen winkel al meer dan 30 jaar
  Filters

  Merken

   Wat mag het kosten?

   Tot

   ASKO

   Fabrikant

   Energielabel

   Mogelijkheden

   Kleur

   Hoogte

   Breedte

   ASKO

   Filter
   8 producten

   ASKO

   De filosofie van Asko

   ASKO, Swedish quality since 1950!
   Miljoenen mensen over de hele wereld hebben Scandinavische huishoudelijke apparaten van ASKO in hun huis. We bieden een volledig assortiment wasmachines en drogers. We doen er alles aan om te voldoen aan de verwachtingen van onze gebruikers; liefst overtreffen we deze! ASKO ontwerpt en fabriceert duurzaam witgoed. De witgoed en huishoudelijke apparatuur voldoet aan de hoogste eisen op het gebied van functionaliteit, duurzaamheid en milieu. Het Zweedse design is een lust voor het oog. ASKO staat voor witgoed zo witgoed hoort te zijn. Sprankelend, helder en schoon!

   ASKO apparaten worden door verkooporganisaties geëxporteerd en gedistribueerd in de Scandinavische landen, de Verenigde Staten en Australië. Daarnaast ook nog in 50 andere markten wereldwijd.

   ASKO maakt deel uit van de Gorenje Group, één van Europa's grootste fabrikanten van huishoudelijke apparaten met ongeveer 10.500 werknemers (2016). De Gorenje Group is wereldwijd in meer dan 90 landen vertegenwoordigd.

   Bij ASKO ontwerpen en produceren wij hoogwaardige apparatuur met de voor ons kenmerkende Scandinavische invloed op vorm en functie. Sinds we in de vroege jaren '50 wasmachines begonnen te maken, hebben we ons ten doel gesteld om hoogwaardige producten te maken die niet alleen nog vele jaren aan de verwachtingen van onze klanten zullen voldoen, maar deze zelfs zullen overtreffen.

   Alle producten worden uitvoerig getest voordat ze de fabriek verlaten. Er verlaat nooit een machine de fabriek die niet al onze strenge tests heeft doorstaan.

   De combinatie van toegepaste functionaliteit, zorg voor het milieu en strakke lijnen is het belangrijkste kenmerk van Scandinavisch design - en van ASKO. Om ons te onderscheiden in een markt van rommelige, complexe en overdadige ontwerpen, streven we naar een zacht, humanistisch minimalisme dat gebaseerd is op het principe dat stil het nieuwe luid is.

    Als u kijkt naar een bekend Scandinavisch ontwerp, dan zult u zien dat het bepaalde onderscheidende kenmerken heeft. Zoals strakke lijnen, succesvol gecombineerd met vaak ingenieuze functionaliteit. We doelen op producten die zo gebruiksvriendelijk zijn, dat ze ongelooflijk geavanceerd zijn. Elk detail heeft een doel, elke oplossing heeft een reden.

    

   Scandinavisch design heeft een eigen, herkenbare esthetiek en uitstraling. De basis is puurheid, eenvoud en natuurlijkheid, thema's die terugkeren in de designtaal en de keuze van kleuren en materialen.

    

   Design gaat echter niet alleen over uiterlijk. Een van de onderscheidende kenmerken van Scandinavisch design is dat evenveel nadruk wordt gelegd op functie en ergonomie. De huishoudelijke apparaten van ASKO maken deel uit van dit Scandinavische erfgoed. We doen nooit concessies ten aanzien van de keuze van materialen, onderdelen of functionele oplossingen.

    

   ASKO Wasmachines
   We werken vanuit de basis dat onze producten uw gezondheid, uw welzijn en uw kwaliteit van leven moeten verbeteren. In de loop der jaren hebben we wasmachines ontworpen en ontwikkeld die een huis mooi en functioneel maken en optimaal presteren.

   In alle wasmachines plaatsen we de unieke, hygiënische en onderhoudsvrije Steel Seal™-oplossing. Dit betekent dat er simpelweg geen plek is waar vuil zich kan ophopen.

   ASKO Wasdrogers

   De warmtepompdrogers van ASKO zijn gesloten systemen waarin de lucht constant circuleert. Dit betekent dat ze in kleine ruimtes met weinig inkomende lucht kunnen worden geïnstalleerd. De lucht wordt droog met behulp van een verdamper in plaats van alleen warmte. Zo kunnen lagere temperaturen worden gebruikt tijdens het droogproces.

   Dit maakt het droogproces op zijn beurt 'zachter', zonder verlies van droogcapaciteit of effectiviteit. Naast het zachtere drogen, vermindert de warmtepompdroger ook het risico op krimp. Dit betekent dat zelfs zeer gevoelige stoffen kunnen worden gedroogd.

    

   Asko en het milieu

   Behoud van de natuur heeft bij onze fabrieken altijd voorop gestaan. Het is voor ons vanzelfsprekend om onze omgeving in stand te houden en te beschermen. We streven er voortdurend naar de meest milieuvriendelijke oplossingen en het zuinigst gebruik van hulpbronnen toe te passen bij het produceren van onze producten. Door voor onze omgeving te zorgen, werken we eraan om de milieueffecten van al onze activiteiten en producten te minimaliseren.

   Dit blijkt ook uit het feit dat de ASKO-fabrieken een milieucertificering volgens ISO 14001 hebben, wat betekent dat alles zo milieuvriendelijk mogelijk wordt gedaan. Een voorbeeld hiervan is dat alle onderdelen van onze apparaten die meer dan 50 gram wegen, geschikt zijn voor recycling.

    

    

   ATAG BV: ASKO
   Impact 83
   6921RZ   Duiven
   +31 (0)88 88 21 800

   ASKO