Bespaar nu en haal het zelf op!
Betaalbare bezorging in bijna heel Nederland
Eigen winkel al meer dan 30 jaar
Beoordeling Review Logo9,1 door klanten @ Kiyoh
 • Incl.Excl.
  BTW
 • 0

  IN VERBAND MET EEN TELEFOONSTORING KAN HET ZIJN DAT WE OP DIT MOMENT MINDER GOED BEREIKBAAR ZIJNIN VERBAND MET EEN TELEFOONSTORING KAN HET ZIJN DAT WE OP DIT MOMENT MINDER GOED BEREIKBAAR ZIJN

 • Incl.Excl.
  BTW
 • 0
  Bespaar nu en haal het zelf op!
  Betaalbare bezorging in bijna heel Nederland
  Eigen winkel al meer dan 30 jaar

  IN VERBAND MET EEN TELEFOONSTORING KAN HET ZIJN DAT WE OP DIT MOMENT MINDER GOED BEREIKBAAR ZIJNIN VERBAND MET EEN TELEFOONSTORING KAN HET ZIJN DAT WE OP DIT MOMENT MINDER GOED BEREIKBAAR ZIJN

  Filters

  Wat mag het kosten?

  Tot

  Fabrikant

  Atag

  Energielabel

  Mogelijkheden

  Kleur

  Hoogte

  Breedte

  Wijnkoeler

  Filter
  24 producten
  ATAG KA8074K3C wijn klimaatkast

  6.999,00
  3 temperatuurzones vrij indeelbare indeling

  Severin KS9894 Wijnkoelkast 33 flessen Zwart

  299,00
  geschikt voor 33 flessen rvs dragers 1 temperatuurzone Geluidsniveau: 39 dB

  • Bespaar nu en haal het zelf op!
  • Betaalbare bezorging in bijna heel Nederland
  • Eigen winkel al meer dan 30 jaar
  Vestfrost WV SERIE THERMOMETER Wijnkoeler

  59,00


  Bekijken  Wijnkoeler

  De wijnbewaarkasten in ons assortiment zijn van Atag, vestfrost en Liebherr, en zijn de absolute top op het gebied van het gekoeld bewaren van uw waardevolle collectie wijnen. De diverse wijnkasten bieden plaats tot wel 200 wijnflessen van 0,75 liter. Ook zijn de diverse wijnbewaarkasten, afhankelijk van het model voorzien van diverse handige features zoals bijvoorbeeld gescheiden temperatuur regeling en meerdere klimaat zones zodat u altijd het beste bewaar klimaat heeft om uw wijn in te bewaren. Ze zijn er in diverse maten en kleuren, van tafelmodel tot  een full size wijnkast. Ook zijn deze wijnkasten verkrijgbaar met een glazen deur of met een dichte deur.

  Wijnflessen zijn in de meeste gevallen getint, omdat UV-licht het rijpingsproces van wijn stoort. Maar de fles alleen als bescherming is niet voldoende.Om de stralenbelasting te minimaliseren, zijn de zowel de Liebherr-wijnkasten als de vestfrost wijnkasten voorzien van speciaal UV-bestendig isolatieglas. Zo is de wijnvoorraad beschermd en kan tevens stijlvol worden gepresenteerd.

  Actief koolfilter

  Geuren uit de omgeving kunnen wijnen bij een langdurige opslag negatief beïnvloeden.Bij de wijnkasten waarborgt de toevoer van verse lucht via het eenvoudig te vervangen actieve koolfilter een optimale luchtkwaliteit.

  De juiste luchtvochtigheid is een belangrijk componenten bij het bewaren van wijnen. Daardoor blijft de kurk soepel en droogt niet uit. Om de binnenkant van de kurk ook zo vochtig mogelijk te houden, dienen wijnen liggend te worden bewaard. Met een luchtvochtigheid van meer dan 50% garanderen wijnkasten de beste omstandigheden. Al naargelang behoefte kan de luchtvochtigheid van de wijnbewaarkasten worden gereguleerd via de ventilatietoets.

  Trillingsvrij bewaren

  Zelfs geringe schokken kunnen het rijpingsproces van wijnen storen en het laten bezinken van looistoffen verhinderen. Speciaal ontwikkelde, zeer trillingsarme compressoren zorgen er bij alle wijnkasten voor dat de wijnen zorgvuldig worden bewaard.