Bespaar nu en haal het zelf op!
Betaalbare bezorging in bijna heel Nederland
Eigen winkel al meer dan 30 jaar
Beoordeling Review Logo9,1 door klanten @ Kiyoh
 • Incl.Excl.
  BTW
 • 0
 • Incl.Excl.
  BTW
 • 0
  Bespaar nu en haal het zelf op!
  Betaalbare bezorging in bijna heel Nederland
  Eigen winkel al meer dan 30 jaar
  Filters

  Wat mag het kosten?

  Tot

  Fabrikant

  Energielabel

  • Toon meer
  • Toon minder

  Type apparaat

  Mogelijkheden

  Kleur

  Aantal Fases

  Nishoogte (inbouwhoogte)

  Hoogte

  Breedte

  Plaatsing

  Inventum

  Filter
  37 producten
  Inventum IMC3834GT

  549,00
  Inventum AKD9015GTZ Diagonale afzuigkap 90 cm

  599,00
  Inventum VWM9001B wasmachine

  519,00
  • Bespaar nu en haal het zelf op!
  • Betaalbare bezorging in bijna heel Nederland
  • Eigen winkel al meer dan 30 jaar
  Inventum VDW9001W Warmtepompdroger

  619,00
  Inventum VDW9001B Warmtepompdroger

  649,00
  Inventum VVW6040AB Vrijstaande vaatwasser

  519,00
  Inventum

  Inventum is een totaalaanbieder van huishoudelijke apparaten. Van een waterkoker tot een luxe inbouw vaatwasser, aan alle producten wordt met veel zorg en toewijding gewerkt. Vanaf het eerste ontwerp tot en met het eindproduct zetten ze zich elke dag opnieuw in voor de allerbeste kwaliteit. Al vanaf het begin (1908) is Inventum een oer-Hollands merk. 

   

   

   

   

  Garantie

  Hoe belangrijk service is, hoeven we je niet te vertellen. Ze ontwikkelen hun producten om er jarenlang onbezorgd plezier van te hebben. Daarom hebben alle inventum producten standaard 2 jaar fabrieksgarantie. Op de inbouw keukenapparaten en vrijstaande apparatuur krijg je nog eens 3 jaar aanvullende garantie als je het product via de inventum website registreert. Op de inverter motor van onze wasmachines geven ze zelfs 10 jaar garantie na registratie.

  Als je binnen de garantietermijn een probleem hebt met je product, dan mag je van inventum een goede oplossing verwachten. Ze repareren het zo snel mogelijk en als dat niet kan dan ruilen ze het om voor een nieuwe. Zo besparen ze je tijd, moeite en kosten.

  2 jaar volledige fabrieksgarantie

  Op alle producten van Inventum krijg je standaard 2 jaar volledige fabrieksgarantie. Binnen deze periode repareren ze het product en als dat niet kan ruilen ze het om voor een nieuw exemplaar. Om aanspraak te maken op de 2 jaar volledige fabrieksgarantie kun je contact opnemen met hun afdeling Service.

  5 jaar Inventum garantie

  Op alle inbouw keukenapparatuur en vrijstaande apparaten geven ze 5 jaar Inventum garantie. Eerst 2 jaar fabrieksgarantie en daarna 3 jaar aanvullende garantie. Om daar gebruik van te maken, moet je product wel geregistreerd zijn (zie onderaan deze pagina). Binnen deze periode repareren ze het product en als dat niet kan ruilen ze het om voor een nieuw exemplaar. In het 3e tot en met het 5e jaar betaal je daarvoor alleen de omruilkosten.
  Om aanspraak te maken op de 5 jaar Inventum garantie kun je direct contact opnemen met hun afdeling Service.

  10 jaar garantie op inverter motor

  Op de inverter motor van een Inventum wasmachine krijg je 10 jaar garantie. Eerst 5 jaar Inventum garantie en daarna nog eens 5 jaar aanvullende garantie. Let op: die laatste 5 jaar gelden alleen voor de wasmachinemotor, dus niet voor andere onderdelen. Om daar gebruik van te maken, moet je product wel geregistreerd zijn (zie onderaan deze pagina). In het 5e tot en met het 10e jaar betaal je alleen de voorrijkosten en arbeidsloon. Om aanspraak te maken op de 10 jaar garantie kun je direct contact opnemen met onze afdeling Service.

  Productregistratie

  Regel gratis de aanvullende garantie door je product binnen 45 dagen na aankoop te registreren. Dit kan nog tot 2 jaar na aankoop van je product doen, maar doe je dit pas 45 dagen of langer na aankoop dan betaal je voor elk product € 89,- aan administratiekosten. Je kunt alleen producten registreren die voor aanvullende garantie in aanmerking komen. Wacht dus niet te lang met registreren om extra kosten te voorkomen!

  Let op: De garantieperiode gaat in vanaf het moment dat je het product koopt. Niet vanaf de datum dat je het hebt geregistreerd. Je kunt ook alleen aanvullende garantie aanvragen met een foto of kopie van de originele aankoopnota.

  Inventum