Bespaar nu en haal het zelf op!
Betaalbare bezorging in bijna heel Nederland
Eigen winkel al meer dan 30 jaar
Beoordeling Review Logo9,1 door klanten @ Kiyoh
 • Incl.Excl.
  BTW
 • 0
 • Incl.Excl.
  BTW
 • 0
  Bespaar nu en haal het zelf op!
  Betaalbare bezorging in bijna heel Nederland
  Eigen winkel al meer dan 30 jaar

  miele

   

  KWALITEIT SINDS 1899.
  Miele is sinds de oprichting in 1899 een onafhankelijk familiebedrijf, dat zich in gelijke mate verbonden voelt met de eigenaars, werknemers, klanten, leveranciers, het milieu en de maatschappij. De onderneming concentreert zich op de productie van huishoudelijke apparatuur voor de keuken, het reinigen en drogen van wasgoed en vloeronderhoud, alsmede apparatuur voor professionele toepassingen (Miele Professional). De strategische visie van Miele is dat het bedrijf in alle relevante markten het meest gewilde merk in de branche wil zijn.

  De onderneming concentreert zich uitsluitend op het merk Miele en de algemene positionering in het premium segment.Miele staat voor lange termijn denken, continuïteit in waarden en doelen, samenwerken met klanten en leveranciers en een op de medewerkers gerichte bedrijfscultuur.

   

   

   

  Wassen

  Drogen

  Afwassen

  Stofzuigen

  Koelen & vriezen

  Kookplaten

  Ovens & magnetrons

  Afzuigkappen

  Stijkmachines

   

   

   

  Miele Nederland
  De Limiet 2
  5031 NR Vianen
  0031 (0)347 37 88 88

   

   

  Goede redenen om voor Miele te kiezen

   
   Miele kwaliteit 
  Miele techniek
  Al meer dan 100 jaar produceert Miele hoogwaardige en betrouwbare apparaten. Compromisloos op het gebied van kwaliteit en duurzaamheid staat Miele garant voor vele jaren gebruiksplezier.Voortreffelijke resultaten bij het laagste energieverbruik. Of het nu gaat om hygiënische en veilige behandeling van wasgoed, verzorging van uw vloeren of een schone vaat, De innovatieve techniek van Miele zorgt er voor.
   
   Miele gemak Miele design
  Aandacht voor details, merkbaar bij elke aanraking. Van klassieke draaiknoppen tot touch-bediening op een hoog-resolutie scherm, alles is ontwikkeld voor optimaal gebruiksplezier. Maak het leven gemakkelijker met een Miele.Strakke lijnen en een tijdloze elegantie kenmerken elk Miele product. Met consistentie in ontwerp en kleuropties passen Miele apparaten in vrijwel elk interieur. Welke stijl uw keuken ook heeft: een Miele apparaat misstaat nooit.
   
   Miele service Miele merk
  Miele klanten genieten een voorkeursbehandeling: dankzij snelle en efficiënte after-sales service, verkozen als beste in zijn branche. Ook als u persoonlijke instructies over het gebruik van uw apparaten of professionele reiniging van uw apparaten nodig heeft, komt Miele graag bij u op huisbezoek.Het eigendom van Miele producten verraadt veel over zijn gebruikers: Miele-klanten hebben hoge verwachtingen van de prestaties, het gemak, het design en de milieuvriendelijkheid van hun huishoudelijke apparaten. Mensen die Miele kopen zijn kwaliteitsbewust en hebben stijl!