Bespaar nu en haal het zelf op!
Betaalbare bezorging in bijna heel Nederland
Eigen winkel al meer dan 30 jaar
Beoordeling Review Logo9,1 door klanten @ Kiyoh
 • Incl.Excl.
  BTW
 • 0
 • Incl.Excl.
  BTW
 • 0
  Bespaar nu en haal het zelf op!
  Betaalbare bezorging in bijna heel Nederland
  Eigen winkel al meer dan 30 jaar
  Filters

  Wat mag het kosten?

  Tot

  Fabrikant

  Energielabel

  Type apparaat

  Kleur

  Aantal Fases

  Hoogte

  Breedte

  pelgrim

  Filter
  2 producten
  Pelgrim PFI7160RVS inductiefornuis 90 cm hoog

  899,00
  Pelgrim PFI7160WIT inductiefornuis 90 cm hoog

  849,00
  pelgrim

  De keuken is allang niet meer de plek waar we alleen komen om te koken: de keuken is de plek waar u thuis bent, samenkomt en feest viert.

  Dankzij u mogen we al meer dan 100 jaar lang iedereen zich extra thuis laten voelen in een keuken van Pelgrim. Met onze kwaliteit, unieke garantie, gebruiksvriendelijkheid en mooi design zijn wij dé leverancier voor iedere keuken.

  Graag introduceren wij ons uitgebreide assortiment met AutoAir; een slimme functionaliteit die helemaal past in de tijd van nu. De nieuwe AutoAir functie op onze nieuwste afzuigkappen en inductiekookplaten maakt koken makkelijker dan ooit. Zo gaat de verlichting van de afzuigkap automatisch aan bij het activeren van de kookplaat en start de afzuiging zodra u start met koken. Bovendien past hij zich automatisch aan afhankelijk van uw kookgedrag. Dankzij een stabiele en krachtige Bluetooth verbinding tussen de kookplaat en afzuigkap heeft u dus nooit meer vieze vingers op uw afzuigkap of is het zoeken naar de afstandsbediening niet meer nodig.

  Onze Mooi Samen lijn bestaat uit een serie ovens, kookplaten en afzuigkappen die dankzij hun consistente design en kleur perfect met elkaar samengaan. Door te kiezen uit producten van één lijn, creëert u een mooie eenheid in de keuken. Er is een nieuwe kleur toegevoegd aan de Mooi Samen lijn, antraciet. In precies dezelfde RAL kleur (7016) die populair is in de woningmarkt voor bijvoorbeeld kozijnen, tegels en schilderwerk. De keuken, en de apparatuur, maken tenslotte steeds meer onderdeel uit van het totale interieur. Het tijdloze design is doorgevoerd in een serie ovens, afzuigkappen, een inductiekookplaat en een inductiekookplaat met afzuiging.

  Deze producten combineren tevens goed met ons matzwarte assortiment vanwege de matzwarte designdetails.

  Bij Pelgrim proberen we constant te zoeken naar mogelijkheden om het thuis mooier en makkelijker te maken zodat u zich nog meer thuis gaat voelen met onze apparatuur.

  Wij wensen u veel kookplezier!