Bespaar nu en haal het zelf op!
Betaalbare bezorging in bijna heel Nederland
Eigen winkel al meer dan 30 jaar
 • Incl.Excl.
  BTW
 • 0
 • Incl.Excl.
  BTW
 • 0
  Bespaar nu en haal het zelf op!
  Betaalbare bezorging in bijna heel Nederland
  Eigen winkel al meer dan 30 jaar

  Laat een reactie achter

  * Verplichte invulvelden

  Veel gestelde vragen

  U kan uw huidige pannen gebruiken mits:

  • De bodem vlak is. Heeft u uw pannen al langdurig gebruikt op een gasfornuis of gaskookplaat? Dan kan het gebeuren dat de bodem van uw pannen zijn kromgetrokken door het gebruik op gas. 
  • De bodem van uw pannen magnetiseerbaar is, dit controleert u door er een magneet tegen aan te houden.
  • Aluminium pannen doen het niet op een inductiekookplaat

  Aluminium pannen zijn niet geschikt voor inductie, omdat aluminium geen magnetisch metaal is.
  Net als koperen pannen moeten aluminium pannen om deze te gebruiken op inductie,  dan moet de bodem magnetisch zijn, hiervoor wordt vaak een ijzeren laag in de vorm van rvs of staal gebruikt.

  1. Laat alle kookzones afkoelen voordat u de kookplaat schoonmaakt en schakel het kinderslot in voodat u begint.
  2. Gebruik geen agressieve schurende reinigingsmiddelen, spuitbussen of scherpe voorwerpen om het oppervlak van de kookplaat te reinigen die niet voor dit doel ontwikkeld zijn.
  3. Reinig het oppervlak van de kookplaat dagelijks met een vochtige doek en een mild reinigingsmiddel, zoals afwasmiddel. Goed droog maken met keukenpapier of een droge theedoek.
  4. Overgekookt voedsel kunt u verwijderen door de plek in te laten weken met een vochtige doek en een beetje afwasmiddel of gebruik een glasschraper. Let op: de glasschraper is scherp. Houd deze uit de buurt van de kinderen.
  5. Gebruik een speciaal reinigingsmiddel voor keramische/inductie kookplaten voor hardnekkige vlekken. Let op: volg de aanwijzingen op de verpakking.

  Voor de bestrijding van kalk en vieze geurtjes gebruiken veel consumenten soda in hun wasmachine. Het is inderdaad verstandig om uw wasmachine met enige regelmaat op 90 graden te laten wassen zonder wasmiddel om de wasmachine goed schoon te houden. en Soda helpt inderdaad ook tegen kalkvorming, zelfs beter dan Calgon antikalk. Maar Soda heeft ook een bijzonder groot nadeel en dat is namelijk dat het aluminium in de machine aantast. Als het lagerkruis dat tegen de buitentrommel van de machine is gemonteerd in aanraking komt met Soda kan hij op de lange duur breken. Ons advies is dan ook, gebruik geen Soda in uw wasmachine.

  Regelmatig een lege wasmachine met een kookwas en een gespecialiseerd antikalk middel zoals antikal is daarom beter voor uw wasmachine

  Door het regelmatig gebruik van de oven worden de bakplaten niet meer goed schoon. Vanzelfsprekend is het de beste methode om de platen en roosters na gebruik direct te reinigen. Als u de bakplaten en roosters die vuil zijn geworden, dan neemt u een grote plastic vulniszakzak en ammoniak. U giet in een goed geventileerde ruimte (buiten) een behoorlijke scheut ammoniak over de bakplaten en roosters en stopt deze in een grote plastic vuilniszakzak. Deze laat u minimaal 24 uur liggen om vervolgens de bakplaat en het rooster weer uit de zak te halen. De bakplaten en de roosters zijn weer schoon. Reinig de platen en roosters met afwasmiddel en spoel alles goed af met schoon water. Nu zijn ze weer klaar voor gebruik. Mocht u geen zin hebben om dit een keer per maand te doen, dan is ook een handige tip om de bakplaten indien mogelijk in te pakken met aluminiumfolie.

  Ongetwijfeld één van de meest gestelde vragen van onze klanten is hoe het komt dat hun wasmachine stinkt. Klanten omschrijven de stank vaak als een muffe geur. De oorzaak hiervan zijn zeep-resten die achterblijven in uw wasautomaat. De milieuvriendelijke wasmethoden, zoals wassen op lagere temperaturen en met minder water, geven vrij spel aan bacteriën. Deze groeien op de vetresten van de zeep die achterblijven in de dode hoeken van de wasautomaat, daar waar onvoldoende water komt om ze weg te spoelen. Deze zogeheten vet- /of zeep-luizen kunnen bij een volgende wasbeurt loslaten en op het wasgoed terechtkomen. Dit geeft zwarte vlekken die moeilijk te verwijderen zijn.

  Wat is de oplossing?
  Om de vet- of zeepluis te verwijderen adviseren wij het apparaat te laten draaien met een speciaal reinigingsmiddel voor wasautomaten op een temperatuur van 95 °C. Tevens is het raadzaam om het wassen op lage temperaturen af en toe af te wisselen met een was op 60 °C om eventuele achtergebleven zeepresten te verwijderen. Ook bij een allergie voor de uitwerpselen van huisstofmijt of andere allergenen is het raadzaam één keer per zes weken het beddengoed en/of wasgoed te wassen op 60 °C. Alleen bij deze temperatuur worden de huisstofmijten gedood en allergenen weggespoeld. Om de bacteriën nog beter te verwijderen, raden wij u bovendien aan om bij het wassen van niet gekleurd wasgoed op hogere temperaturen, zoals 60 of 95 °C, een totaalwaspoeder met bleekmiddel te gebruiken. Gebruik minder zeep. Wasmiddel is tegenwoordig erg krachtig en geconcentreerd, waardoor veel minder nodig is dan voorheen!  Een fris geurtje is dus ook nog goed voor uw portemonnee. 

  Smeg producten koopt u natuurlijk bij PaulissenWitgoed,

   
   
  SMEG inbouw en vrijstaande keukenapparatuur vindt u bij Paulissenwitgoed. Van smeg koelkast tot smeg koffiezetter en van smeg vaatwasser tot smeg afzuigkap. De retro SMEG apparatuur is vormgegeven in de jaren '50 stijl met retro kleuren en met ronde vormen. Gratis bezorgd!

  Nemen jullie mijn oude apparaat retour?

   

  Ja, wij kunnen je oude apparaat meenemen.
  Dit geldt alleen voor bestellingen die door de Paulissen Witgoed bezorgdienst worden geleverd.


  De bezorging door de Paulissenwitgoed bezorgdienst
  • Als Paulissen Witgoed  je bestelling levert, kun je het oude apparaat (van dezelfde productgroep) meegeven. 
  • Als je geen bezorgservice (drempellevering) hebt gekozen zal je bestelling bij de voordeur worden geplaatst. Je oude apparaat moet dan ook op die plek schoon en droog klaarstaan voor de bezorger. 
  • Heb je een bezorgservice gekozen dan nemen wij het oude apparaat mee als die op de plek staat waar je nieuwe apparaat moet worden bezorgd. 
  • We kunnen geen oud apparaat van een andere plek in huis meenemen. Ook kunnen we het oude apparaat niet verhuizen naar een andere locatie.
  • Als wij het oude apparaat niet kunnen meenemen dan bespreekt de bezorger dat duidelijk. Vind je het prettig dat wij daar later alsnog voor langskomen kan dat. De kosten hiervoor zijn €79,99. 
   

  Paulissen Witgoed BV

  Spoorlaan 54
  5017JS Tilburg
  Nederland

  NL.8184.04.942.B.01
  18053814

  Voor alle vragen

  E-mail

  Per mail zijn we bereikbaar

  Mail ons
  9,1Review LogoWij scoren een 9,1 op Kiyoh