Beko Specialist | Officieel Smeg Dealer | Erkend Miele Dealer |
Totaal score 9,1 | 1081 reviews | 97% Beveelt ons aan
Eigen service dienst | Gratis bezorgen
Qshops
0
0
Beko Specialist | Officieel Smeg Dealer | Erkend Miele Dealer |
Totaal score 9,1 | 1081 reviews | 97% Beveelt ons aan
Eigen service dienst | Gratis bezorgen

witgoed kopen in heel Nederland

Welkom op de website van Paulissen Witgoed, de witgoedspecialist voor onbezorgd witgoed huishoudapparatuur kopen in heel Nederland , met voor u een ruime keuze in witgoed apparatuur.

Paulissen witgoed is de witgoed specialist van heel Nederland . En al sinds 1989 ruime ervaring met het bezorgen, aanluiten en inbouwen van alle witgoed apparaten in de omgeving heel Nederland . We verkopen meer dan alleen witgoed apparatuur, bij ons kunt u terecht voor alle bekende merken en we bezorgen* gratis in en rondom heel Nederland .

En heeft u uw keuze gemaakt, dan nemen we contact met op om de bezorging van uw nieuwe witgoed apparaat in te plannen.

In Nederland en Belgie bezorgen we alle witgoed witgoed apparaten GRATIS bij u aan huis, plaatsen of bouwen het zelfs voor u in voor een schappelijke prijs**. Mocht u ervoor kiezen op het apparaat in de winkel op te willen halen, geen probleem.

En uw oude (witgoed ) apparaat? Deze hoeft u deze zelf niet meer af te voeren. We zorgen ervoor dat deze op een maatschappelijk verantwoorde manier zal worden verwerkt en gerecycled.

Paulissen witgoed staat dan ook voor uitmuntende service en voordelige prijzen. Bestellen kan in onze witgoed webshop en daarnaast bent u ook altijd welkom in onze witgoed winkel in Tilburg. We zijn dan ook een gespecialiseerde witgoedwinkel, bij ons zal u ook geen tv's, mobiele telefoons, fietsen of ander niet witgoed gerelateerde apparatuur kunnen kopen.

We zijn een witgoed bedrijf met hart voor de klant waar persoonlijke aandacht en service centraal staan.

We zien u graag in de winkel voor een persoonlijk advies. of bestel online op paulissenwitgoed

Team Paulissen Witgoed

In ons assortiment ondermeer:
koeler
koelkasten
koel-vriescombinaties
vriezers
vrieskisten
vaatwassers
warmtepompdrogers
condensdrogers
vrijstaande kookplaten
inbouw kookplaten
fornuizen
Wij bezorgen in: heel Nederland

We zijn de witgoed expert

Een witgoed witgoedapparaat kopen doe je het voordeligste bij Paulissenwitgoed. Al meer dan 30 jaar de witgoed specialist van Nederland. Wij zijn dealer van alle bekende merken en leveren dagelijks in heel Nederland. En hebben wekelijks mooie aanbiedingen. * Wij bezorgen onze producten door heel Nederland met uitzondering van de Waddeneilanden. Daarnaast leveren wij ook in de Belgische provincies Antwerpen en Limburg. Binnen Nederland komt onze witgoedkoerier minimaal 2 keer per week bij u in de regio en in een groot deel van Nederland leveren wij zelfs iedere werkdag en zaterdag. Op deze manier zijn wij in staat uw bestelling in de meeste gevallen zeer snel te leveren. **Extra leveringsopties Wij vinden dat u niet zelf met een groot apparaat hoeft te sjouwen. Daar wordt geen mens blij van. Daarom vind u in onze webshop per artikel een aantal leveringsopties. Zo nemen wij bij aanschaf in bijna alle gevallen een oud (vergelijkbaar) apparaat GRATIS mee retour, mits losgekoppeld, schoon en droog, gelijk voor u mee.

Status bestellingen?

Informatie nodig?

Vragen? Bel ons!

+31 (0)13 53 53 107

Social media

Volg ons

9,1Review LogoKlanten waarderen ons met een 9,1 op Kiyoh

Paulissen Witgoed BV

Spoorlaan 54
5017JS Tilburg
Nederland Bekijk op Google Maps

NL.8184.04.942.B.01
18053814

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »