Beko Specialist | Officieel Smeg Dealer | Erkend Miele Dealer |
Totaal score 9,1 | 1081 reviews | 97% Beveelt ons aan
Eigen service dienst | Gratis bezorgen
Qshops
0
0
Beko Specialist | Officieel Smeg Dealer | Erkend Miele Dealer |
Totaal score 9,1 | 1081 reviews | 97% Beveelt ons aan
Eigen service dienst | Gratis bezorgen
127961410Smeg Smeg FAB50RBL5-Koel-vriescombinatie-Zwart nu €2.569,00Smeg-FAB50RBL5-Koel-vriescombinatie-Zwarthttps://www.paulissenwitgoed.nl/smeg-fab50rbl5-koel-vriescombinatie-zwart.html
https://cdn.webshopapp.com/shops/329180/files/387280437/image1.jpg https://cdn.webshopapp.com/shops/329180/files/387280448/image2.jpg https://cdn.webshopapp.com/shops/329180/files/387280449/image3.jpg https://cdn.webshopapp.com/shops/329180/files/387280450/image4.jpg https://cdn.webshopapp.com/shops/329180/files/387280466/image5.jpg Koel-vriescombinatie in_stock3219 EUR
2569 EUR
Smeg
new8017709299385
FAB50R-zwart
E
20% sale
Productomschrijving

Vrijstaande Koel-vriescombinatie '50 Style' 187.5 cm met no frost systeem, netto inhoud 400/127 lit., 41dB(A), energielabel E, Zwart, rechtsdraaiend

De Smeg Fab50 is ontworpen voor mensen die een retro koelkast met erg veel ruimte nodig hebben. Je kunt bovendien zelf je indeling bepalen. Er zijn in de koelkastzone maar liefst twee grote groentecompartimenten en ook drie verstelbare glasplaten . 

Deze koelkast verbruikt niet veel energie en heeft daarom een E waardering gekregen op het gebied van energieverbruik. Andere bijzondere eigenschappen van de koel-vriescombinatie zijn het No-Frost systeem en de twee regelbare thermostaten.

De FAB50,  die met een netto inhoud van 400 liter (koelgedeelte) en 124 liter (vriezer) groter is dan de vorige modellen. De  forse variant heeft zeer veel inhoud, dat komt mede door de breedte van de koelkast van ruim 80 cm. Het koelgedeelte heeft een compleet interieur met glazen leggers, kwaliteits vakken in de binnendeur van het koelgedeelte en een aparte 0 graden zone en het multiflowsysteem.

Een bijzondere feature van deze retrokoelkast is het multiflow ventilatiesysteem. Dit systeem zorgt ervoor dat de lucht in de koelkast gelijkmatig en constant wordt verdeeld. Hierdoor zijn de opslagomstandigheden gewaarborgd en kun je optimaal je vlees of vis opslaan bij een temperatuur van 0 °C. De vriezer is bovendien voorzien van een handmatige ijsmachine en een snelvriesvak.

Technische informatie 

Categorie:Koel-vriescombinatie

Type koelen:Dubbel koelsysteem

Ontdooien:Automatisch ontdooien

Design:50's Style

Materiaal deur:Thermisch gevormd kunststof

Type handgreep:Vast

Handgreep:Extern

Kleur handgreep:Chroom

Materiaal zijwanden:Staal

Kleur zijkanten:Crème

Display:LED

Positie display: intern, bovenkant lijst

Kleur profielen binnenzijde:Zilver

Kleur profielen laden:Zilver

Kleur profiel glazen leggers:Chroom

Aantal verstelbare leggers:2

Aantal groente-/fruitlades:1

Type afdekplaat groente-/fruitlade:Standaard

Type verstelbare leggers:Glas

Afdekplaat groentenlade:Ja

Type afdekplaat groente-/fruitlade:Glas

Life Plus zone:Ja

Binnenverlichting koelkast:Ja

Type binnenverlichting koelkast:LED

Aantal verstelbare binnendeurcompartimenten:3

Aantal flessenhouders:1

IJsmaker (manueel):Ja

Ice maker:Manueel ontdooien

Snel-vriescompartiment:Ja

Snel-vriestoets:Ja

Alarm open deur:Akoestisch en visueel

Type temperatuurcontrole:Elektronisch

Display functies:Snel-vriesfunctie, ECO, Temperatuuralarm

Annual energy consumption:265 KWh/jaar

Energie-efficiëntieklasse:E

Totaal netto volume:524 l

Netto inhoud vriesgedeelte:124 l

Netto inhoud koelgedeeltes:400 l

Emissieklasse voor akoestisch luchtgeluid:C

Conserveringsduur zonder stroom:15 h

4 star - Freezing capacity:8 Kg/24h

Nominale aansluitwaarde:197 W

  • Afmetingen:1921x796x805 mm
  • Breedte product (mm):796 mm
  • Product width with maximum doors opening:1185 mm
  • Maximum hoogte:1921 mm
  • Diepte zonder handvat en spacer:805 mm
  • Diepte toestel met handvat:851 mm
  • Diepte toestel met deuren open 90°:1470 mm
  • Netto gewicht (kg):127 kg

Hoe en wat?

Uiteraard zijn ze in diverse kleuren te leveren en de deuren zijn zowel Links als Rechtsdraaiend te leveren. Dit herken je aan het typenummer, de draairichting is te herkennen aan de "R" of de "L". Bijvoorbeeld:FAB50ROR5. De kleuraanduiding aan de twee letters ernaast FAB50ROR5. En het laatste getal, is de generatie aanduiding, in FAB50RORin dit geval dus generatie (geïntroduceerd in 2021)

Garantie

Op een SMEG koelkast ontvangt u 2 jaar garantie. Deze garantie heeft in de eerste twee jaar betrekking op het volledige pakket dus voorrijkosten, arbeidsloon en eventueel te gebruiken onderdelen.

Wat valt er niet onder deze garantie?
Storingen voortkomend uit gebruikersfouten en kunststof onderdelen vallen niet onder de garantie.

Wat te doen bij een storing?
Als u een storing heeft kunt u het beste contact met ons opnemen per mail of telefonisch. Aangezien wij bij Paulissen Witgoed BV beschikken over een eigen service dienst hebben wij de nodige ervaring en zullen wij dan ook allereerst proberen u - indien mogelijk - telefonisch te helpen. Mocht dit niet lukken dan zullen wij contact opnemen met de service dienst van SMEG Nederland en uw storing bespreken. U zult vervolgens gebeld worden voor het maken van een afspraak voor bezoek van de monteur. Of - indien de storing eenvoudig zelf te verhelpen is - zult u gebeld worden om uit te leggen welke stappen u zelf kunt ondernemen.

Contactgegevens SMEG service dienst:
Desgewenst kunt u ook zelf rechtstreeks contact opnemen met SMEG Nederland.
Per telefoon op (020) 44 90 120 en kiest u vervolgens in het menu optie 3.
of per e-mail  [email protected]

 

Zuiniger met energie

dat is beter voor iedereen

Met deze Smeg FAB50RBL5-Koel-vriescombinatie-Zwart met energielabel E bespaar je meer energie dan een apparaat met energielabel F. Producenten zoals Smeg zijn in Europa verplicht het verbruik van hun producten in een energielabel weer te geven. Handig, want zo kunt u eenvoudig een eerlijke vergelijking maken: kies voor een energiezuinig apparaat en bespaar op je energierekening!

Smeg energielabel

productsheet | energielabel | handleiding

Nooit meer krabben of handmatig ontdooien

Smeg Total no-Frost techniek

De Smeg FAB50RBL5-Koel-vriescombinatie-Zwart is voorzien van een no-Frost techniek. Smeg 'no frost' vriezers voorkomen de vorming van overbodig ijs in uw vriezer waardoor uw apparaat in ijsvrije staat blijft.Het no-Frost luchtcirculatie systeem voorkomt dus rijp- en ijsvorming. Dit handige systeem werkt als volgt, het noFrost systeem voert door luchtcirculatie de luchtvochtigheid uit de vriezer af. Hierdoor wordt uw apparaat ongemerkt ontdooit en is er vrijwel geen sprake van ijsafzetting op de wanden of van rijpvorming op uw ingevroren producten. Daarnaast werkt het no-Frost-systeem mee aan het laag houden van het energieverbruik.

smeg no-frost

Smeg's kenmerkende jaren '50 stijl

Perfect uitgewerkte details

Deze Smeg FAB50RBL5-Koel-vriescombinatie-Zwart voert zijn kenmerkende jaren '50 stijl tot in de perfectie door. Met zachte contouren en met de meest geavanceerde technologie. Vaak gekopieerd maar nooit geëvenaard. Uitgekiende details in chroom bij de legplanken en de deurvakken. Over ieder onderdeel is nagedacht en is zoals bij dit Italiaans retro design apparaat perfect uitgevoerd. Het zijn de details die het verschil maken. Zachte, ronde vormen met stralende en weerspiegelende randen, chromen details, afgeronde handgrepen en knoppen, het trotse SMEG-logo... Allemaal eigenschappen die de Smeg producten kenmerken en een robuuste, professionele uitstraling geven. Stijl en kwaliteit op detailniveau gaan hand in hand bij SMEG.

Smeg koeling details

Perfect verlicht

Uiterst zuinige Led verlichting

Deze Smeg FAB50RBL5-Koel-vriescombinatie-Zwart beschikt over slim geplaatste en energiezuinige LED-verlichting: zo kunt u alles makkelijk terug vinden. Een groot voordeel van LED verlichting is dat het geen tot weinig warmte te produceerd en bijzonder weinig energie te verbruiken. Dankzij het heldere LED licht heb je duidelijk overzicht over wat er in de Smeg FAB50RBL5-Koel-vriescombinatie-Zwart staat.

smeg led verlichting

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »