Gratis geleverd
Levering in bijna heel Nederland
Eigen Winkel al meer dan 30 jaar
 • Incl.Excl.
  BTW
 • 0
 • Incl.Excl.
  BTW
 • 0
  Gratis geleverd
  Levering in bijna heel Nederland
  Eigen Winkel al meer dan 30 jaar

  Uitleg smeg iconen

  Grote vlak-grill: De warmte wordt geproduceerd door het grill- en bovenelement. Verhitting over het volledige oppervlak. De thermostaat wordt, afhankelijk van het gerecht, in de regel op de maximale stand gezet. Voor vleesgerechten (klein- en middelgroot), vleespennen, vis, groenten, gratineren etc.

  Kleine vlak-grill: De warmte is alleen afkomstig van het grill-element. Verhitting over een kleiner oppervlak. Te gebruiken als de grote vlak-grill, maar voor kleinere hoeveelheden.

  Hetelucht multifunctioneel (convex-element): De warmte is afkomstig van het convex-element rond de ventilator en wordt van achteruit de oven ingeblazen. De hitteverdeling is vrijwel gelijk in de gehele ovenruimte. Geschikt voor bakken op meerdere niveaus. Tevens geschikt om verschillende gerechten (met gelijke temperatuur/bakproces) tegelijk te bakken zonder dat geuren en smaken zich vermengen. Gerechten: patisserie, alle ovenschotels, combinaties.

  Hetelucht multifunctioneel (met grote vlakgrill): Deze functie is vergelijkbaar met de functie Hetelucht en is ideaal voor gerechten met een knapperige bovenkant. Bij gebruik in combinatie met de grill zal het gerecht sneller bruin worden.

  Luchtcirculatie (met onder-/bovenwarmte): De warmte van het onder- en bovenelement wordt gecirculeerd door de ventilator. Hierdoor ontstaat een gelijkmatige warmteverdeling. Gerechten: ovenschotels, taarten, koekjes, pizza.

  Luchtcirculatie (met onderwarmte): De warmte van het onder element wordt gecirculeerd door de ventilator. Deze stand is een verfijning van verhitting met uitsluitend onderwarmte; ook de bovenzijde van het gerecht wordt nu verwarmd. Ook geschikt voor gerechten die wel aan de buitenkant, maar nog niet van binnen gaar zijn.

  Luchtcirculatie (met grote vlak-grill): De warmte van de grill wordt gecirculeerd door de ventilator. De hitte wordt getemperd en kan daardoor beter in het gerecht doordringen; ook de onderzijde wordt gelijkmatig verhit. De buitenkant wordt krokant, zonder aan te branden. Gerechten: grote vleesgerechten, vis, gevogelte, gratineer-schotels, ovenschotels.

  Eco: Deze functie is een combinatie van verschillende hitte elementen en is vooral te gebruiken voor het bereiden van kleine grillades en dit met het laagste energieverbruik. Om het energie verbruik zo laag mogelijk te houden zal de verlichting in de oven uitgeschakeld worden.

  Hetelucht (met onderwarmte): In deze bakstand verwarmen zowel het onder- als convexelement in combinatie met de ventilator. De nadruk ligt op de onderwarmte en er ontstaat een licht krokante korst. Gerechten: ovenschotels met deegbodem, taarten met dikke bodem.

  Intensieve hetelucht (turbohitte): In deze bakstand verwarmen alle oven-elementen en wordt de warmte gecirculeerd door de ventilator. Voor zeer intensief bakken op 1 of 2 niveaus, zonder dat geuren en smaken zich vermengen. Speciaal voor grote hoeveelheden voedsel.

  Rijsfunctie: De rijsfunctie, waarbij de oven van bovenaf verwarmd wordt tot zo’n 40°C, laat ieder soort deeg (brood of pizza) rijzen en kan tevens dienen om voedsel warm te houden.

  Bordenwarm functie: De rijsfunctie, waarbij de oven van bovenaf verwarmd wordt tot zo’n 40°C, laat ieder soort deeg (brood of pizza) rijzen en kan tevens dienen om voedsel warm te houden.

  Magnetron: De elektromagnetische golven van de magnetron dringen rechtstreeks het voedsel binnen en maken het mogelijk binnen zeer korte tijd en met aanmerkelijke energiebesparing te koken. Ideaal voor het koken zonder toevoeging van oliën en vetten en tevens zeer geschikt voor het ontdooien van voedsel, waarbij zowel het uiterlijk als de geur intact blijven. De magnetronfunctie kan eveneens worden gecombineerd met de traditionele functies, met alle voordelen die dit met zich mee zal brengen. Ideaal voor alle soorten voedsel.

  Magnetron + grill: Met deze functie krijgt het voedsel een mooie goudbruine kleur en is het volledig gaar van binnen door het gebruik van de elektromagnetische golven.

  Hetelucht (convex-element) + magnetron: De magnetron wordt gecombineerd met de warmte afkomstig van het convex-element. Het convex-element rond de ventilator achter in de oven blaast de warmte in de oven zodat de hitteverdeling in de gehele ovenruimte vrijwel gelijk is. Dankzij deze combinatie wordt niet alleen de gehele oven gelijkmatig verhit, maar wordt ook de baktijd van gerechten aanzienlijk verkort. Koken op deze wijze levert tevens een aanzienlijke energie besparing op.

  Pizzafunctie luchtcirculatie: De warmte van het onder- en bovenelement wordt gecirculeerd door de ventilator. Hierdoor ontstaat een gelijkmatige hitteverdeling. Geschikt voor gelijktijdig bakken op meerdere niveaus. Gerechten: ovenschotels, taarten, koekjes, pizza.

  Ontdooistand: De ventilator circuleert de lucht op kamertemperatuur. Geschikt voor het ontdooien van alle soorten voedsel. Bij ontdooien op tijd wordt de ontdooitijd automatisch bepaald. Bij ontdooien op gewicht wordt de ontdooitijd automatisch bepaald zodra is aangegeven welk gewicht het eten heeft dat ontdooit moet worden.

  Braadspit: Te combineren met vlak-grill, kleine vlak-grill en conventionele stand.

  Sterke grill met braadspit

  Halfsterke grill met braadspit

  Stoom: Verhitting met stoom is ideaal om gerechten op te warmen zonder dat ze uitdrogen of hard worden (regeneratie). Tevens geschikt voor koken in de oven en ontdooien. In combinatie met overige bakfuncties levert stoom een belangrijke reductie van baktijd en temperatuur. Hierdoor blijven smaak en voedingswaarde beter behouden.

  Stoom + hetelucht: De stoomfunctie wordt gecombineerd met de hetelucht functie, waarbij de warmte afkomstig is van het convex- element rond de ventilator. De combinatie stoom en hetelucht zorgt ervoor dat het voedsel niet uitdroogt, maar toch een mooie goudbruine kleur krijgt.

  Katalyse emaille: Sommige ovens zijn voorzien van speciale katalyse emaille wanden. De katalyse wanden bestaan uit grof emaille die vuil en vet absorberen en verbranden gedurende het kookproces.

  Vapor clean: Op de bodem van de oven bevindt zich de speciale Vapor Clean cirkel. Wanneer hier water in wordt gedaan en het Vapor Clean programma wordt geselecteerd, zal de oven het water omzetten in stoom waardoor het vuil in de oven wordt los gestoomd. Hierdoor wordt het reinigen van de oven aanzienlijk vergemakkelijkt.

  ECO
  Pyrolyse: Wanneer voor deze functie gekozen wordt, zal de binnenzijde van de oven zorgvuldig gereinigd worden bij een temperatuur van 500 graden Celsius. Dit programma zal minimaal 1 uur en 30 minuten duren. Bij een ernstig vervuilde oven is het mogelijk deze programmaduur per minuut aan te passen tot maximaal 3 uur. Zo kan voor iedere vervuiling een aangepast programma ingesteld worden. Tijdens de pyrolyse cyclus kan de ovendeur door het automatische vergrendelingsysteem niet meer geopend worden, wat absolute zekerheid garandeert.

  Sabbath functie: Met behulp van de Sabbath functie kan voedsel bereidt worden volgens de Joodse voorschriften die gelden voor rust- en feestdagen.

  Ovens / fornuizen

  DUAL WATER

  DualWater: Door het aansluiten van de vaatwasser op warm water (max 60°C) kan tot wel 35% energie worden bespaard.

  glasplaten de ovendeur bestaat. Zo beschikken de pyrolyse ovens van SMEG over een viervoudig glazen ovendeur. Hierdoor wordt de externe temperatuur van de ovendeur aanzienlijk gereduceerd (zelfs tijdens het pyrolyse proces), wat bijdraagt aan extra veiligheid.

  Uitneembaar glas: Diverse ovens van SMEG beschikken over een ovendeur met uitneembaar glas. Met een paar eenvoudige handelingen kan het ovenglas worden gelift, waardoor de binnenkant van de deur optimaal gereinigd kan worden.

  Soft Close systeem: Het nieuwe Soft Close systeem dat aangebracht is op de scharnieren, zorgt ervoor dat de ovendeur in alle gevallen zacht en geluidloos sluit.

  Geforceerde mantelkoeling: Een innovatief geforceerd inwendig koelsysteem garandeert een gecontroleerde temperatuur van de ovendeur gedurende het bakken. Dankzij geforceerde koude luchtcirculatie blijft de temperatuur van de ovendeur en de componenten binnenin laag, waardoor optimale veiligheid wordt gegarandeerd en de levensduur van het apparaat wordt verlengd. Naast de overduidelijke voordelen die dit systeem biedt op het gebied van veiligheid, beschermt dit systeem ook de directe omgeving van de oven en voorkomt oververhitting.

  Gietijzeren pannendragers: De gaskookplaten en gasfornuizen van SMEG hebben solide gietijzeren pannendragers. Deze pannendragers bieden een stabiele ondergrond voor pannen en zijn bestand tegen hoge temperaturen.

  Glas op staal: Met de afwerking ”glas-op-staal” wordt de soliditeit van gas-op-glas kookplaten verhoogd door een roestvrijstalen plaat onder het glas aan te brengen. De stalen plaat is esthetisch onzichtbaar, waardoor de elegantie van de apparatuur onveranderd blijft.

  Inductie: De werking van deze kookplaten is gebaseerd op het principe van elektromagnetische inductie. De warmte wordt rechtstreeks onderin de pan gegenereerd tijdens het contact met de kookplaat.

  Slider control: SMEG heeft in het assortiment verschillende kookplaten die voorzien zijn van sliders. Het bedienen van deze kookplaten gaat nog eenvoudiger door over de lijn te schuiven en op die manier de juiste instelling te selecteren.

  Touch Control bediening: Het merendeel van de inductiekookplaten van SMEG zijn voorzien van Touch Control bediening. Dit geeft de kookplaten een strak uiterlijk en maakt de bediening intuïtiever. Daarnaast is de kookplaat hierdoor eenvoudiger te reinigen.

  Flexi4zone: De inductiekookplaten die zijn uitgerust met een Flexi4zone zijn gemaakt om de kookplaat nog meer naar eigen inzicht te gebruiken. De zone maakt het mogelijk om verschillende zones te combineren en zo pannen in verschillende afmetingen te kunnen gebruiken. Dit vergemakkelijkt de verdeling op de kookplaat zonder aan capaciteit te verliezen.

  De MultiZone-zone bestaat uit 2 zones die zowel samen als separaat kunnen worden bediend. Doordat de pannen op verschillende posities op de MultiZone kunnen worden geplaatst, worden de kookmogelijkheden en het kookgemak nog groter.

  Superzone: Deze extra grote zone biedt extra ruimte en flexibiliteit.

  P Booster functie: De Booster functie biedt de mogelijkheid om op maximaal vermogen te koken wanneer dit nodig is; bijvoorbeeld tijdens het wokken of om zeer snel water aan de kook te brengen.

  Automatisch koken: Deze functie kiest automatisch het ideale vermogensniveau om bijvoorbeeld water aan de kook te brengen en geeft aan wanneer het kookpunt bereikt is.

  Sudderfunctie: Nadat voedsel aan de kook is gebracht kan, door de Sudderfunctie te selecteren, automatisch een vermogensniveau worden ingesteld waarmee het voedsel net aan de kook wordt gehouden.

  Au bain-marie functie: Met deze functie blijft de kookzone op een lage en gelijkmatige temperatuur werken. Dit maakt de functie ideaal voor het smelten van bijvoorbeeld boter of chocolade.

  Quick Start: Met het selecteren van de Quick start functie komt de gekozen kookzone sneller op de gekozen temperatuur. Het verwarmingselement werkt op maximaal vermogen totdat de juiste temperatuur is bereikt.

  Quick set: Met de «Quick set»-optie begint het bakken op het hoogste warmteniveau. Vervolgens wordt de temperatuur op een bepaald moment verlaagd. Deze bereidingsoptie is geschikt voor gerechten die kort moeten worden gekookt en vervolgens moeten worden verhit zonder constante aanpassingen.

  Auto-Vent: Deze functie maakt het mogelijk om de kookplaat en de afzuigkap automatisch met elkaar af te stemmen. De snelheid van de afzuigkap wordt automatisch bepaald op basis van de instelling en warmste temperatuur van de kookplaat.

  Flexi-Heat: Deze functie op de Flexi4Zone kookplaten maakt het mogelijk om de pan tussen drie (vooraf) ingestelde temperaturen, verwarmen, koken of warm houden, te wisselen door enkel de pan te verplaatsen naar een ander deel van de kookzone en dus zonder handmatig te instelling te veranderen.

  Warmhoudfunctie: Bij de Warmhoudfunctie functioneert de kookplaat op minimaal vermogen, gedurende maximaal 120 minuten, waarna de kookplaat automatisch uitschakelt. Deze functie is bedoelt voor het warm houden van reeds geprepareerd voedsel.

  Anti-overkoken: In geval dat een pan overkookt, wordt de inductiekookplaat, uit veiligheidsoverwegingen, automatisch uitgeschakeld.

  Anti-oververhitting: Een speciaal systeem zorgt ervoor dat de kookplaat automatisch uitgaat zodra de afgegeven hitte de veiligheidstemperaturen dreigt te overschrijden.

  Tijdklok: Deze functie laat zien hoelang de kookplaat in gebruik is. Restwarmteindicatie: Alle keramische en inductiekookplaten van SMEG zijn voorzien van een veiligheidssysteem en hebben restwarmte indicatoren die verlicht blijven zolang de oppervlakte warm is.

  Perfect Heat: Deze functie op de kookplaten met de nieuwe Intuitive Slider maakt het mogelijk om een verwarmingsniveau in te stellen om uw voedsel te bereiden en de geselecteerde temperatuur vast te houden gedurende het bereidingsproces. Handmatige aanpassingen zijn hierdoor niet nodig.

  Automatische uitschakeling: De optie Automatische uitschakeling zorgt ervoor dat het apparaat zich automatisch uitschakelt op het vooraf geprogrammeerde tijdstip.

  Intensief functie: Deze functie laat de afzuigkap, gedurende maximaal 10 minuten, op maximaal vermogen zuigen, zodat hardnekkige geurtjes zo snel mogelijk worden opgezogen.

  Indicatie reinigen/ vervangen filters: Diverse afzuigkappen hebben een indicatielampje dat oplicht wanneer de filters vervangen moeten worden.

  Randafzuiging: Verscheidene afzuigkappen van SMEG beschikken over randafzuiging, dat zorgt voor een maximale afvoer van kookdampen. De kookdampen worden namelijk langs de randen afgezogen en krijgen daardoor vrijwel geen kans om te ontsnappen. Hierdoor ontstaat een hoog afzuigrendement.

  Luchtzuiveringsfunctie: Enkele afzuigkappen van SMEG

  beschikken over een speciale luchtzuiveringsfunctie, waarbij de afzuigkap 24 uur, op de laagste stand en het laagste geluidsniveau, de lucht in de ruimte zuivert, door de lucht in de ruimte op te zuigen en te vervangen met frisse lucht van buitenaf.

  Kookplaten / fornuizen

  ECO HEAT

  ECO-Heat: Deze functie maakt het mogelijk om te kiezen uit 1 van de 3 opties voor de restwarmte-indicator: Blijven koken / warmhouden / restwarmte.

  OFF ECO Eco-Off: Deze energiebesparende functie schakelt de zone uit enige tijd voordat de timer afgaat, door gebruik te maken van de restwarmte in de pan heeft dit geen gevolgen voor de bereiding.

  Kinderbeveiliging: Diverse apparaten van SMEG zijn voorzien van kinderbeveiliging, waarbij de bedieningsknoppen worden geblokkeerd. Hierdoor wordt absolute veiligheid gegarandeerd.

  Timer: Alle inductie kookplaten van SMEG hebben een timer die de kookplaat automatisch uitschakelt aan het einde van de ingestelde tijd.

  No-Frost systeem: Het NO FROST systeem, aanwezig in diverse koel-vriescombinaties van SMEG, zorgt ervoor dat de hoeveelheid vocht in het koel- en vriesgedeelte wordt gereduceerd, waardoor de vorming van ijskristallen (rijp) aan de binnenzijde van het vriesgedeelte wordt voorkomen. Bij koel-vriescombinaties zonder No Frost systeem wordt alleen de warmte onttrokken aan de koel- of vriesruimte, maar niet het vocht dat zich in de lucht bevindt. Omdat het vocht in de lucht niet wordt onttrokken, ontstaat rijpvorming in het vriesgedeelte. Bij de koel- vriescombinaties met een No Frost systeem wordt niet alleen de lucht, maar ook het vocht in de lucht, uit zowel het koel- en vriesgedeelte gezogen. Doordat het vocht uit de lucht verdwijnt, kan er geen rijpvorming meer ontstaan, waardoor het vriesgedeelte nooit meer handmatig hoeft te worden ontdooid.

  Automatisch ontdooien: Automatisch ontdooien houdt in dat de koelkast af en toe even stopt met koelen, waarbij ervoor wordt gezorgd dat de maximum temperatuur niet wordt overschreden. Doordat de koelkast even stopt met koelen, kan het vocht aan de achterwand van de koelkast naar beneden glijden en via een klein gootje worden afgevoerd, waar het in een bakje boven de motor terecht komt en verdampt. Dit zorgt ervoor dat de koelkast optimaal blijft werken en er geen ijs ontstaat op de achterwand van de koelkast. Het automatisch ontdooien is alleen van toepassing op het koelgedeelte van de koelkast.

  Ventilator: Diverse koelkasten van SMEG zijn voorzien van een ventilator. De ventilator zorgt ervoor dat de koele lucht uniform door de koelkast wordt verspreid, waardoor de temperatuur in de koelkast constanter blijft.

  Multiflow luchtcirculatie: Diverse modellen van SMEG hebben Multiflow luchtcirculatie die zorgt voor een contante temperatuur in de koelkast die homogeen verdeeld wordt.

  Live Plus 0°C zone: De Life Plus (0-graden) zone conserveert voedsel op een temperatuur van 0 - 3°C; ideaal voor vlees, verse vis en gevogelte. Het voedsel dat in de Life Plus zone bewaard wordt behoudt langer zijn smaak en versheid.

  Vakantiefunctie: De Vakantiefunctie is vooral erg handig bij langdurige afwezigheid, zoals bijvoorbeeld bij een vakantie. Door middel van de Vakantiefunctie kan het koelgedeelte van de koelkast worden uitgeschakeld, terwijl het vriesgedeelte in werking blijft.

  4 sterren: Alle vriezers en vriesvakken van SMEG hebben 4 sterren, om het hoogste niveau van conserveren te garanderen.

  Snel-vriesoptie: De Snel-vriesoptie is zeer handig wanneer grote hoeveelheden voedsel in één keer ingevroren moeten worden. Wanneer de functie enige tijd van tevoren ingeschakeld wordt, bereidt de vriezer zich hierop voor en wordt de temperatuur verlaagd waardoor voedsel snel ingevroren wordt; na enige tijd wordt de functie automatisch uitgeschakeld (afhankelijk van het model).

  14 Couverts: De 60 cm vaatwassers van SMEG bieden ruimte aan 12 tot 14 couverts. De compacte 45 cm vaatwassers bieden, daarentegen, ruimte aan 10 couverts.

  SwingWash: De 45 cm vaatwassers van SMEG zijn voorzien van het gepatenteerde SwingWash sproeiarmsysteem. Dit wassysteem bestaat uit 2 sproeiarmen; de langere sproeiarm maakt een `zwaaiende beweging’, zonder ooit helemaal rond te draaien en de kortere sproeiarm draait geheel rond. Het SwingWash sproeiarmsysteem zorgt voor nog betere wasprestaties, door een nog betere waterverspreiding in de kuip, maar met minder waterverbruik.

  Orbital: Dit systeem bestaat uit een dubbele sproeiarm. Door middel van de dubbele contra roterende sproeiarmen bereikt het water alle plaatsen in de kuip. De geïntegreerde waterjets op de sproeiarm zijn zo ontworpen dat zij met de grootste precisie het water verdelen.

  Planetarium: Het exclusieve gepatenteerde Planetarium sproeiarmsysteem bestaat uit 2 contra-roterende assen, waardoor de sproeiarm een planetaire beweging maakt. De dubbele rotatie zorgt samen met de specifieke positie van de sproeiers voor een ongekende waterdistributie in de kuip. Dit innovatieve sproeiarmsysteem garandeert de allerbeste wasresultaten.

  Waterverbruik: De vaatwassers van SMEG houden rekening met het milieu en hebben een waterverbruik per cyclus variërend van 12 tot slechts 6,5 liter.

  Total Acquastop: Alle vaatwassers zijn voorzien van een Total ACQUASTOP Acquastop sensor. Deze sensor, die is aangesloten op de waterslang, controleert het waterniveau in de vaatwasser. Bij een eventueel lek in de waterslang of de vaatwasmachine wordt de watertoevoer direct afgesloten. Total Acquastop biedt dus totale bescherming tegen overstromen.

  Aquatest: Diverse modellen van de SMEG vaatwassers zijn uitgevoerd met een sensor die de vuilgraad van het water meet. Op basis van deze vuilgraad bepaalt de machine of het voorwasprogramma wordt voortgezet of dat wordt begonnen met een vervolgprogramma. Hierdoor zal de vaatwasser altijd de minst mogelijke hoeveelheid water verbruiken. Dit komt de wasefficiëntie uiteraard ten goede.

  EnerSave: Aan het eind van de droogcyclus opent een speciaal mechanisme automatisch langzaam de deur van de vaatwasser (slechts een paar centimeter). Op deze manier wordt een perfect droogresultaat gegarandeerd en kan de spoeltemperatuur beter worden gecontroleerd. Het openen van de deur geeft ook direct het einde van de wascyclus aan. Met de EnerSave-30% optie, aanwezig in verscheidene vaatwassers, kan tot wel 30% energie bespaard worden t.o.v. gewone klasse A vaatwassers.

  ACTIVE ActiveLight: Diverse vaatwassers van SMEG beschikken over de LIGHT nieuwste technologie op het gebied van vaatwassers: ActiveLight. Gedurende de wascyclus van de vaatwasser schijnt een rode LED lichtstraal rechtstreeks op de vloer. Hiermee wordt aangegeven dat de vaatwasser in werking is en kan de gebruiker zien dat de wascyclus loopt, zonder de vaatwasser te hoeven openen. Aan het einde van de wascyclus gaat de lichtstraal automatisch uit.

  EasyGlide systeem: Diverse 60 cm vaatwassers van SMEG beschikken over het EasyGlide systeem, dat ervoor zorgt dat de bovenkorf soepel in- en uitgeschoven kan worden.

  Delay timer: De start van het programma kan tot 24 uur uit worden gesteld (afhankelijk van het model).

  FlexiTabs: Diverse vaatwassers beschikken over de Flexitabs optie, die de werking van de vaatwasblokjes optimaliseert.

  FlexiDuo: De FlexiDuo besteklade is verdeeld in 2 delen, die - indien gewenst - onder elkaar kunnen worden geschoven; hierdoor ontstaan nog meer mogelijkheden m.b.t. de indeling.

  FlexiZone 1⁄2: Deze optie, aanwezig in de meeste 60 cm vaatwassers van SMEG, biedt de mogelijkheid om kleinere hoeveelheden vaat te wassen en gelijktijdig energie, water en tijd te besparen. In tegenstelling tot de traditionele halvebeladingsmogelijkheid kan zowel de boven- en onderkorf gebruikt worden.

  QuickTime: Deze optie reduceert de duur van het geselecteerde programma tot 55%. Indien gebruikt in combinatie met een intensief programma, kan ook zeer vuile vaat binnen korte tijd worden gewassen.

  verlichting: Enkele vaatwassers van SMEG zijn voorzien van binnenverlichting. Het weekprogramma bestaat uit een spoeling die voorkomt dat vuil opdroogt.

  Het Glass PRO-programma is speciaal bedoeld voor het wassen van glaswerk. De kristalcyclus is speciaal bedoeld voor glas en voor delicate, 45° licht vervuilde vaat.

  65° Het normale programma is geschikt voor dagelijks gebruik met een normale vervuilingsgraad.


  50° ECO, dit zuinige wasprogramma gebruikt weinig water en energie en is daarmee een milieuvriendelijke schoonmaakoptie.

  27min Met het snelle programma duurt het slechts 27 minuten om een 38° lading te wassen.


  ECO-Snel, dit zuinige wasprogramma gebruikt weinig water en energie en is daarmee de meest milieuvriendelijke schoonmaakoptie.

  Het programma Delicate Quick is geschikt voor het snel wassen van delicate vaat.

  Het programma Normal Quick is geschikt voor het dagelijks en snel wassen van gemengde vaat.

  AUTO Het automatische programma reguleert de duur van een cyclus, afhankelijk van de vuilgraat en dus de benodigde spoelingen.

  Auto 60°

  Het Sterk & Snel-programma verwijdert in minder dan 1 uur het 65° meest hardnekkige vuil en opgedroogde etensresten.

  Het Super-programma is geschikt voor het verwijderen van 70° hardnekkig vuil.

  Het Universal-programma is geschikt voor het wassen van normaal vervuilde vaat, zelfs met enige opgedroogde etensresten.

  Bij de Super Hyclean-optie voert de vaatwasser aan het einde een spoeling van 10 minuten uit bij een hoge temperatuur van 70°C. Dit verwijdert vrijwel alle bacteriën.

  12 Dit programma is ontworpen voor het wassen van een niet al te 65° zeer vervuilde vaat, in een vaatwasser die gedeeltelijk gevuld is.

  Het Intensive-programma is aanbevolen voor het snel afwassen van zeer vuile potten en pannen, zelfs met opgedroogde etensresten.

  Het Ultra Fast-programma is specifiek bedoeld voor een ultrasnelle

  cyclus ( 16 min.), voor zeer vuile potten en pannen, zelfs met opgedroogde etensresten.

  Uw Paulissen Witgoed account

  Log in of maak een account aan
  om u bestellingen in te zien

  Voor alle vragen

  Vragen?

  Bel ons!

  013-5353107

  E-mail

  Ook per mail zijn we bereikbaar

  Mail ons

  Social media

  9,1Review LogoWij scoren een 9,1 op Kiyoh

  Paulissen Witgoed BV

  Spoorlaan 54
  5017JS Tilburg
  Nederland

  NL.8184.04.942.B.01
  18053814

  Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »