Beko Specialist | Officieel Smeg Dealer | Erkend Miele Dealer |
Totaal score 9,1 | 1081 reviews | 97% Beveelt ons aan
Eigen service dienst | Gratis bezorgen
Qshops
0
0
Beko Specialist | Officieel Smeg Dealer | Erkend Miele Dealer |
Totaal score 9,1 | 1081 reviews | 97% Beveelt ons aan
Eigen service dienst | Gratis bezorgen
127961388Smeg Smeg FAB32RWH5-Koel-vriescombinatie-Wit nu €2.199,00Smeg-FAB32RWH5-Koel-vriescombinatie-Withttps://www.paulissenwitgoed.nl/smeg-fab32rwh5-koel-vriescombinatie-wit-rechtsdraa.html
https://cdn.webshopapp.com/shops/329180/files/386473035/image1.jpg https://cdn.webshopapp.com/shops/329180/files/386473039/image2.jpg https://cdn.webshopapp.com/shops/329180/files/386473043/image3.jpg https://cdn.webshopapp.com/shops/329180/files/386473047/image4.jpg https://cdn.webshopapp.com/shops/329180/files/386473055/image5.jpg https://cdn.webshopapp.com/shops/329180/files/386473069/image6.jpg https://cdn.webshopapp.com/shops/329180/files/386473109/image7.jpg https://cdn.webshopapp.com/shops/329180/files/386473142/image8.jpg Smeg in_stock2639 EUR
2199 EUR
Smeg
new8017709298210
FAB32R-wit
D
17% sale
Productomschrijving

Smeg FAB32RWH5. De Smeg FAB32RWH5 is een rechtsdraaiende koel/vriescombinatie uitgevoerd in de kleur wit en voorzien van het kenmerkende retro jaren'50 design. Deze koelkast heeft een zuinig energieklasse D label en beschikt over een No-Frost vriesgedeelte welke nooit meer ontdooit hoeft te worden. Het vriesgedeelte (inhoud 97 liter) heeft 3 compartimenten waaronder 2 lades en een klep.

Life Plus 0 graden zone
Eén van de meest in het oog springende toevoegen aan de nieuwe FAB32 serie is de Vano Life Plus 0 graden zone. Deze zone bevindt zich onderin het koelgedeelte (dit is de bovenste van de twee lades welke daar geplaatst zijn). Deze lade is volledig elektronisch regelbaar waardoor deze zeer nauwkeurig afgestemd kan worden.

In deze lade zijn de omstandigheden geoptimaliseerd voor het langer bewaren van uw levensmiddelen. Door zowel de luchtvochtigheid als de temperatuur te verbeteren blijven uw producten in deze zone veel langer houdbaar.

Zowel de lade voor LifePlus 0 graden als de lade voor groente en fruit (de onderste) zijn op een telescopische rails bevestigd. Hierdoor zijn de lades ook in een zwaarder beladen toestand makkelijk in- en uit te schuiven.

Vernieuwde en verbeterde deurvakken
In de binnendeur van de FAB32 zijn diverse vakken geplaatst waarin vaak flessen, kleine potjes e.d. opgeborgen worden. Het boven vak is voorzien van een afsluitbare klep zodat daarin producten geplaatst kunnen worden welke geheel afgesloten dienen te zijn.
Desgewenst is het mogelijk om de deurvakken uit de binnendeur te verwijderen. Dit biedt u meer flexibiliteit (indien u een andere indeling wenst) en geeft u de mogelijkheid om de deurvakken een keer grondig schoon te maken.

De nieuwe deurvakken zijn uitgevoerd van hoogwaardig kunststof welke aanzienlijk verbeterd zijn ten opzichte van de oude serie. Fraai daarbij zijn de chromen spijlen welke in de vakken geplaatst kunnen worden. Hierdoor kunnen flessen, pakken e.d. stabieler in de deurvakken geplaatst worden.

Maatvoering HxBxD: 1968x601x728 mm Breedte product: 601 mm Productbreedte met deuren maximaal geopend: 926 mm Hoogte product: 1968 mm Diepte product: 728 mm Productdiepte met handgreep: 768 mm Productdiepte met deuren op 90° geopend: 1197 mm Netto gewicht (kg): 103.400 kg

Wat is nou het verschil tussen de FAB 28 en de FAB 32?
De Fab 28 heeft 1 deur en heeft het vriesvak intern
De Fab 32 heeft twee deuren waaronder boven de koelruimte en onder vriesruimte.

Hoe en wat?

Uiteraard zijn ze in diverse kleuren te leveren en de deuren zijn zowel Links als Rechtsdraaiend te leveren. Dit herken je aan het typenummer, de draairichting is te herkennen aan de "R" of de "L". Bijvoorbeeld:FAB32ROR5. De kleuraanduiding aan de twee letters ernaast FAB32ROR5. En het laatste getal, is de generatie aanduiding, in FAB32RORin dit geval dus generatie (geïntroduceerd in 2021)

Garantie

Op een SMEG koelkast ontvangt u 2 jaar garantie. Deze garantie heeft in de eerste twee jaar betrekking op het volledige pakket dus voorrijkosten, arbeidsloon en eventueel te gebruiken onderdelen.

Wat valt er niet onder deze garantie?
Storingen voortkomend uit gebruikersfouten en kunststof onderdelen vallen niet onder de garantie.

Wat te doen bij een storing?
Als u een storing heeft kunt u het beste contact met ons opnemen per mail of telefonisch. Aangezien wij bij Paulissen Witgoed BV beschikken over een eigen service dienst hebben wij de nodige ervaring en zullen wij dan ook allereerst proberen u - indien mogelijk - telefonisch te helpen. Mocht dit niet lukken dan zullen wij contact opnemen met de service dienst van SMEG Nederland en uw storing bespreken. U zult vervolgens gebeld worden voor het maken van een afspraak voor bezoek van de monteur. Of - indien de storing eenvoudig zelf te verhelpen is - zult u gebeld worden om uit te leggen welke stappen u zelf kunt ondernemen.

Contactgegevens SMEG service dienst:
Desgewenst kunt u ook zelf rechtstreeks contact opnemen met SMEG Nederland.
Per telefoon op (020) 44 90 120 en kiest u vervolgens in het menu optie 3.
of per e-mail  [email protected]

Zuiniger met energie

dat is beter voor iedereen

Met deze Smeg FAB32RWH5-Koel-vriescombinatie-Wit met energielabel D bespaar je meer energie dan een apparaat met energielabel E. Producenten zoals Smeg zijn in Europa verplicht het verbruik van hun producten in een energielabel weer te geven. Handig, want zo kunt u eenvoudig een eerlijke vergelijking maken: kies voor een energiezuinig apparaat en bespaar op je energierekening!

Smeg energielabel

productsheet | energielabel | handleiding

Nooit meer krabben of handmatig ontdooien

Smeg Total no-Frost techniek

De Smeg FAB32RWH5-Koel-vriescombinatie-Wit is voorzien van een no-Frost techniek. Smeg 'no frost' vriezers voorkomen de vorming van overbodig ijs in uw vriezer waardoor uw apparaat in ijsvrije staat blijft.Het no-Frost luchtcirculatie systeem voorkomt dus rijp- en ijsvorming. Dit handige systeem werkt als volgt, het noFrost systeem voert door luchtcirculatie de luchtvochtigheid uit de vriezer af. Hierdoor wordt uw apparaat ongemerkt ontdooit en is er vrijwel geen sprake van ijsafzetting op de wanden of van rijpvorming op uw ingevroren producten. Daarnaast werkt het no-Frost-systeem mee aan het laag houden van het energieverbruik.

smeg no-frost

Smeg's kenmerkende jaren '50 stijl

Perfect uitgewerkte details

Deze Smeg FAB32RWH5-Koel-vriescombinatie-Wit voert zijn kenmerkende jaren '50 stijl tot in de perfectie door. Met zachte contouren en met de meest geavanceerde technologie. Vaak gekopieerd maar nooit geëvenaard. Uitgekiende details in chroom bij de legplanken en de deurvakken. Over ieder onderdeel is nagedacht en is zoals bij dit Italiaans retro design apparaat perfect uitgevoerd. Het zijn de details die het verschil maken. Zachte, ronde vormen met stralende en weerspiegelende randen, chromen details, afgeronde handgrepen en knoppen, het trotse SMEG-logo... Allemaal eigenschappen die de Smeg producten kenmerken en een robuuste, professionele uitstraling geven. Stijl en kwaliteit op detailniveau gaan hand in hand bij SMEG.

Smeg koeling details

Perfect verlicht

Uiterst zuinige Led verlichting

Deze Smeg FAB32RWH5-Koel-vriescombinatie-Wit beschikt over slim geplaatste en energiezuinige LED-verlichting: zo kunt u alles makkelijk terug vinden. Een groot voordeel van LED verlichting is dat het geen tot weinig warmte te produceerd en bijzonder weinig energie te verbruiken. Dankzij het heldere LED licht heb je duidelijk overzicht over wat er in de Smeg FAB32RWH5-Koel-vriescombinatie-Wit staat.

smeg led verlichting

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »