op = opruiming

Servicetarief

Wij houden service graag overzichtelijk

Wij hanteren één tarief voor service en reparatie. Deze bedraagt €75,00 euro exclusief de benodigde onderdelen per serviceaanvraag.

Voor dit tarief komen wij naar u toe, stellen wij de diagnose en repareren wij het apparaat. De kosten voor de onderdelen komen hier dus nog wel bij. Voordat u besluit de reparatie uit te laten voren maakt onze servicetechnicus een diagnose van het probleem met een prijsopgave voor de totale reparatie, inclusief de benodigde onderdelen. Indien er voor de reparatie geen onderdelen nodig zijn zal onze technicus de machine direct repareren en bent u niet meer kwijt dan €75,00 euro.

Moeten wij onderdelen bestellen om uw machine te kunnen repareren, dan komen wij op een later tijdstip met de onderdelen terug om de reparatie uit te voeren. Voor de duidelijkheid, u betaald dan alleen nog de prijs van de onderdelen. Tijdens ons eerste bezoek heeft u namelijk al het servicetarief voldaan voor de diagnose en de reparatie.

Indien u besluit het apparaat niet wilt laten repareren, betaald u alleen €75,00 euro voor het servicebezoek. Houdt er rekening mee dat bepaalde onderdelen dermate duur zijn dat reparatie om economische reden niet haalbaar zijn. De aanschaf van een nieuwe machine is dan interessanter.