op = opruiming

Betaalmethoden

iDEAL

Met iDEAL kunt u snel, vertrouwd, veilig en gemakkelijk uw online aankopen afrekenen. iDEAL is een gemakkelijke en snelle manier om te betalen, deze betaalwijze wordt binnen enkele minuten goedgekeurd door de bank. Wij kunnen dus snel overgaan tot verzending. U rekent af in uw vertrouwde internet bankomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes van uw eigen bank.

Bij het afrekenen van de bestelling kunt u aangeven dat u met iDEAL wilt betalen. Klik dan op de iDEAL-betaalknop en selecteer uw bank. Vervolgens wordt u doorgeleid naar de site van uw eigen bank waar de betaalopdracht voor u klaar staat. U wordt door uw bank gevraagd een aantal gegevens in te vullen en u autoriseert de betaling. Het bedrag wordt direct van uw betaalrekening afgeschreven en wij worden meteen geïnformeerd dat de bestelling is betaald.

iDEAL is mogelijk voor klanten van de volgende banken: ABN AMRO, ASN Bank, Rabobank, SNS Bank, RegioBank, ING, Knab, Handelsbanken, Triodos Bank en Van Lanschot Bankiers.

betaalopties

 

Bankoverschrijving

U kunt het bedrag ook per bank overmaken, waarna wij de zending versturen. Het bedrag kunt u overmaken op ons rekeningnummer NL08.RABO.0111341264 van de Rabobank. Houdt er rekening mee dat het enkele dagen duurt voordat wij het geld hebben ontvangen. Nadeel is dat hierdoor een artikel, dat maar beperkt op voorraad is, ondertussen uitverkocht geraakt kan zijn.

Bancontact/Mister Cash

Betaal met Bancontact/Mister Cash. Dat is wel zo veilig en snel. Met Mister Cash kunnen Belgische rekeninghouders online aankopen doen met een bankpas. De veiligheid en betrouwbaarheid is gewaarborgd door de Belgische banken. Hebt u een bankrekening bij Dexia, Fortis, ING, FINTRO, KBC, CBC, AXA bank of VDK Spaarbank? Dan kun u met Mister Cash/Bancontact veilig en snel online betalingen verrichten.

Kies bij Paulissenwitgoed.shop voor deze betaalmethode, vul u kaartnummer en vervaldatum in en u wordt automatisch naar de vertrouwde site van uw bank geleid. Hier wordt gevraagd om het bedrag te controleren en te betalen met uw authentificatiemiddel. Afhankelijk van uw bank is dat een kaartlezer of een paswoord.

Waarom kiezen voor Bancontact/Mister Cash?

U betaalt snel, simpel en veilig online via je eigen bank.
Uw bestelling wordt direct in behandeling genomen!
Betalen met Bancontact/Mister Cash is bij Paulissenwitgoed.nl gratis.