Energy Label D

Inventum VVW6040AB Vrijstaande vaatwassers 15 couverts


€49900

8 programma's (3 automatisch)
geschikt voor 15 couverts
zeer stil, slechts 39 dB
MERK: INVENTUM
EAN: 8712876150360
SKU: VVW6040AB

  • Wij maken het artikel gebruiksklaar*
  • Verpakkingsmateriaal nemen we mee*
  • Uw oude apparaat nemen we ook gratis mee*
* indien aangegeven in de opties

Levertijd

in het algemeen 2 tot 7 werkdagen

Maat

Hoogte: 85 cm
Breedte: 60 cm
Diepte: 60 cm

INVENTUM

5 jaar garantie, dus zorgeloos gebruik gegarandeerd

in het kort

15 couverts
Bestekmandje

39 dB geluidsniveau

De luxe Inventum vrijstaande vaatwasser VVW6040AB is geschikt voor 15 couverts, heeft een digitaal display, een ergonomische besteklade en een in hoogte verstelbare bovenkorf. Deze vaatwasser met energieklasse D verbruikt per wasbeurt slechts 9 liter water. Je hebt de keuze uit acht programma's, waaronder een eco- en duo-programma. Met het duo-programma wordt de aangekoekte vaat onderin grondig gereinigd terwijl het glaswerk bovenin delicaat wordt schoongespoeld. Heb je een keer weinig vaat? Kies dan voor de optie halve belading. Het gekozen programma wordt dan sneller en minder intensief gedraaid, waardoor je tijd, energie en water bespaart. Daarnaast is het met de uitgestelde start mogelijk om het gekozen programma tot 24 uur later te laten starten. Omdat veiligheid voorop staat, heeft deze vaatwasmachine een roestvrijstalen kuip en een Aquastop. Deze zwarte vaatwasser is een echte eyecatcher en staat prachtig in elke moderne keuken. Met een geluidsniveau van slechts 39 dB is hij zeer stil en kun je de vaatwasser dus gerust in een open keuken plaatsen!

Aantal couverts

Het aantal couverts geeft aan hoeveel vaat in vaatwasmachine past. Een couvert is het eetgerei dat nodig is voor 1 persoon voor 1 maaltijd. Bijvoorbeeld bestek, soepkom, bord, glas en koffiekopje. Door te bedenken hoeveel couverts er in de vaatwasser moeten passen, kun je beter bepalen hoe groot jouw vaatwasser moet zijn.

Flexibele indeling

Deze vaatwasser heeft een in hoogte verstelbare bovenkorf. Hierdoor passen grote pannen met gemak in de onderkorf. Zowel de bovenkorf als de onderkorf hebben handige neerklapbare rekjes. Daardoor is de vaatwasmachine heel flexibel in te delen.

Maximale diameter borden

De maximale diameter borden geeft aan wat voor maat bord in de vaatwasser past. Meestal wordt dit opgegeven voor de onderste korf, soms ook voor de bovenste. Het is handig om eerst je borden op te meten voor je een nieuwe vaatwasmachine uitzoekt. Je weet dan meteen of ze er wel in passen.

Aparte besteklade

In een vaatwasser zit een bestekmandje of een besteklade en soms allebei. Een besteklade heeft als voordeel dat er meer ruimte is in de onderste korf voor andere vaat. Want daar staat dan geen bestekmand. Een besteklade is ook gemakkelijk in- en uit te ruimen.

Uitgestelde start

Met de uitgestelde start functie kun je de vaatwasser laten starten op een tijdstip dat jou goed uitkomt. Bijvoorbeeld omdat je de vaatwasmachine wilt uitruimen als je terug komt van je werk. Of omdat je gebruik wilt maken van een voordeliger stroomtarief 's nachts.

Optie halve belading

Als je de vaatwasser wilt laten draaien met weinig vaat erin, dan kun je de optie halve belading inschakelen. Het gekozen programma wordt sneller en minder intensief gedraaid, waardoor je tijd, energie en water bespaart.

Turbo droogsysteem

Na het reinigen van de vaat, verwarmt een vaatwasser met een turbo droogsysteem de lucht in de vaatwasser. Daardoor is je vaat extra snel droog en duurt het vaatwasprogramma minder lang.

Plus- en minpunten
  • Zeer stille vaatwasser
  • Aparte besteklade en uitneembaar bestekmandje
  • 10 jaar garantie op koolborstelloze motor (BLDC)
  • Is niet met een app te bedienen
Indicatie zout en glansspoelmiddel

De waarschuwingslampjes van de vaatwasmachine gaan branden als je weer vaatwaszout of glansspoelmiddel moet bijvullen. Dat is handig om te weten, want vaatwaszout vermindert de hardheid van het kraanwater. En door het gebruik van glansspoelmiddel komen er minder watervlekken op je schone vaat tijdens het opdrogen.

Stille vaatwasser

Een vaatwasser is stil als het geluidsniveau 43 dB of minder is. Een gemiddeld geluidsniveau is van 44 dB t/m 47 dB. Een luide vaatwasmachine heeft een geluidsniveau van 48 dB of meer. De VVW6040AB is zeer stil met maar 39 dB. Deze vaatwasser kun je prima in een open keuken plaatsen.

BLDC motor (koolborstelloos)

Deze vaatwasser heeft een BLDC motor. Dat wordt ook wel een koolborstelloze motor genoemd. Deze motor zorgt ervoor dat je vaatwasser minder geluid maakt en minder energie verbruikt. Een BLDC motor is efficiënter en gaat gemiddeld langer mee dan een ander type motor.

Aquastop

De aquastop sluit de watertoevoer van je vaatwasser automatisch bij de kraan af, als er een lekkage is. Dankzij de aquastop kun je de vaatwasmachine ook met een gerust hart 's nachts aanzetten of als je niet thuis bent.

Energieklasse

Iedere vaatwasser heeft een energieklasse. Die vind je op het energielabel van het apparaat. Op het label vind je de letters A t/m G. Een apparaat met klasse A is het zuinigst met energie. Een vaatwasmachine met klasse G is het minst zuinig. Met behulp van de energielabels kun je makkelijker verschillende apparaten met elkaar vergelijken.

Altijd 5 jaar Inventum garantie

We ontwikkelen onze producten zodat jij er jarenlang onbezorgd plezier van kunt hebben. Omdat je bij ons mag rekenen op goede kwaliteit, geven we je standaard 5 jaar garantie. Jouw originele aankoopbewijs is voldoende om snel goede service te verlenen. Kijk voor meer informatie op inventum.eu/garantie.

Productsheet

Download hier een pdf met de belangrijkste productkenmerken.

 

Energieklasse D
Programma's 8
Automatische programma's 3
Couverts 15
Bestekvoorziening apart deelbare lade + mandje
Halve belading ja, 3 opties
Uitgestelde start tot 24 uur
Display led
Resttijd indicatie ja
Weergave programmaverloop ja
Aquastop ja
Kinderslot ja
Verstelbare bovenkorf ja
Kopjeshouders bovenkorf 4
Neerklapbare rekjes bovenkorf ja, 4 stuks
Neerklapbare rekjes onderkorf ja, 4 stuks
Indicatie zout en glansspoelmiddel ja
Zouttrechter ja
Droogsysteem turbo
Materiaal kuip rvs
Sproeizones 3
Type motor BLDC (koolborstelloos)
Maximale diameter borden in bovenkorf 19,5 cm
Maximale diameter borden in onderkorf 31,5 cm

Technische gegevens vaatwasser

Kleur zwart RVS
Kleur korven antraciet
Afmeting (hxbxd) 85 x 59,8 x 59,8 cm
Verwarmingselement geïntegreerd
Maximum temperatuur 70°C
Aansluitwaarde 1900 watt
Reinigingsprestatie-index 1,13
Droogprestatie-index 1,07
Energieverbruik (100 wascycli / eco) 86 kWh
Energieverbruik per cyclus (eco) 0,861 kWh
Waterverbruik per cyclus (eco) 9 liter
Duur eco-programma 4 uur en 30 min
Geluidsniveau 39 dB
Geluidsklasse B

Welke vaatwasser moet ik kiezen?

Inbouw vaatwassers

Onderbouw vaatwasser

De vaatwasser wordt onder het keukenblad geplaatst en heeft geen frontpaneel. Je kijkt tegen de deur van de vaatwasser aan.

Geïntegreerde vaatwasser

De bediening van de vaatwasser zit aan de buitenkant. Het frontpaneel bedekt alleen de deur van de vaatwasser.

Volledig geïntegreerde vaatwasser

De vaatwasser wordt helemaal weggewerkt achter een frontpaneel. De bediening zit aan de binnenkant.

Vrijstaande vaatwasser

Vrijstaande vaatwassers

Met een vrijstaande vaatwasser hoef je nooit meer zelf af te wassen. Een vrijstaande vaatwasser past meestal naast het keukenblok of in de bijkeuken, bij een kraan met waterafvoer. Het voordeel van een vrijstaande vaatwasser is dat deze niet hoeft te worden ingebouwd waardoor je hem eenvoudig kunt plaatsen.

Inventum VVW6040AB Vrijstaande vaatwassers 15 couverts

Gemeentebon

N/A

Koelruimte

N/A

Vriesruimte

N/A

Hoogte

85

Breedte

60

Diepte

60

vulvermogen (KG)

N/A

Toerental

N/A

Geluidsniveau

39
De luxe Inventum vrijstaande vaatwasser VVW6040AB is geschikt voor 15 couverts, heeft een digitaal display, een ergonomische besteklade en een...
€49900
vvw6040ab-detail-5_jpg
Product weergeven