op = opruiming

witgoed kopen in witgoed kopen in
Dé witgoed specialist op het gebied van alle soorten groot huishoudelijke apparatuur, van installatie tot inbouwen. Bezoek onze winkel in Tilburg!

heel het jaar door super blackfriday superaanbiedingen.Altijd de beste oplossing voor uw vraag en behoefte. Bestel online op paulissenwitgoed.nl, de witgoedspecialist of bezoek ons in onze witgoedwinkel in Tilburg

Welkom op de website van Paulissen Witgoed, de witgoedspecialist voor onbezorgd huishoudapparatuur kopen in , met voor u een ruime keuze in apparatuur.

Paulissen witgoed is de specialist van . En al sinds 1989 ruime ervaring met het bezorgen, aanluiten en inbouwen van alle apparaten in de omgeving . We verkopen meer dan alleen apparatuur, bij ons kunt u terecht voor alle bekende merken en we bezorgen* gratis in en rondom .

En heeft u uw keuze gemaakt, dan nemen we contact met op om de bezorging van uw nieuwe apparaat in te plannen.

In Nederland en Belgie bezorgen we alle witgoed apparaten GRATIS bij u aan huis, plaatsen of bouwen het zelfs voor u in voor een schappelijke prijs**. Mocht u ervoor kiezen op het apparaat in de winkel op te willen halen, geen probleem.

En uw oude () apparaat? Deze hoeft u deze zelf niet meer af te voeren. We zorgen ervoor dat deze op een maatschappelijk verantwoorde manier zal worden verwerkt en gerecycled.

Paulissen witgoed staat dan ook voor uitmuntende service en voordelige prijzen. Bestellen kan in onze webshop en daarnaast bent u ook altijd welkom in onze witgoed winkel in Tilburg. We zijn dan ook een gespecialiseerde witgoedwinkel, bij ons zal u ook geen tv's, mobiele telefoons, fietsen of ander niet witgoed gerelateerde apparatuur kunnen kopen.

We zijn een witgoed bedrijf met hart voor de klant waar persoonlijke aandacht en service centraal staan.

We zien u graag in de winkel voor een persoonlijk advies. of bestel online op: paulissenwitgoed.nl

Team Paulissen Witgoed


Merken:

Beko, Bosch, Schulthess, {# Siemens #}, Miele, Asko, Smeg

{# Specialist:

#} Wij bezorgen in:

We zijn de witgoed expert

Een witgoedapparaat kopen doe je het voordeligste bij paulissenwitgoed.nl
Al meer dan 30 jaar de witgoed specialist van Nederland.
Wij zijn dealer van alle bekende merken en leveren dagelijks in heel Nederland.

En we hebben wekelijks mooie witgoedaanbiedingen. Ga hiervoor naar onze outlet

* Wij bezorgen onze producten door heel Nederland met uitzondering van de Waddeneilanden. Daarnaast leveren wij ook in de Belgische provincies Antwerpen en Limburg. Binnen Nederland komt onze witgoedkoerier minimaal 2 keer per week bij u in de regio en in een groot deel van Nederland leveren wij zelfs iedere werkdag en zaterdag. Op deze manier zijn wij in staat uw bestelling in de meeste gevallen zeer snel te leveren.
**Extra leveringsopties Wij vinden dat u niet zelf met een groot apparaat hoeft te sjouwen. Daar wordt geen mens blij van.
Daarom vind u in onze webshop per artikel een aantal leveringsopties. Zo nemen wij bij aanschaf in bijna alle gevallen een oud (vergelijkbaar) apparaat GRATIS mee retour, mits losgekoppeld, schoon en droog, gelijk voor u mee.